Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Casper Janebrinks beslut: Flyttar inte ihop med gravida flickvännen

12 maj, 2022, 13:00 
AvIndra Nordemar

Medan en skilsmässa är på gång väntar Casper Janebrink och nya kärleken Therese barn. Men några tankar på samboskap finns inte.

Annons
Svenska kändisar – då och nu!Brand logo
Svenska kändisar – då och nu!

Det var på alla hjärtans dag i år som Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink gick ut med att han och Helena Janebrink skiljer sig, efter 23 år som gifta.

”Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner”, skrev Casper då på Instagram varpå en rätt kylig kommentar från Helena följde:

”Skönt att få starta ett nytt liv med mina ungdomar och mig själv”.

Casper Janebrink väntar barn med nya kärleken Therese

Bara ett par månader senare meddelade Casper att han funnit kärleken på nytt i Therese Andersson, en fastighetsmäklare från Lerum. Och nyligen kom ytterligare ett chockbesked – de väntar barn!

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra. När alla har haft möjlighet att processa detta, lite längre fram, så kommer det att funka jättebra, säger han till Expressen.

Annons

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev.

Casper Janebrink vill inte bli sambo med gravida flickvännen

Therese som är drygt 20 år yngre än Casper har inga barn sedan tidigare, medan Casper har två från äktenskapet med Helena.

I september väntas han alltså blir trebarnspappa, men i nuläget har han inga planer på att avbryta föreställningarna med Arvingarna som äger rum samtidigt, eller att flytta ihop med sin nyblivna kärlek.

– Det kanske vi inte gör till att börja med. Vi tar det lite lugnt på den fronten, menar han.

Foto: TT, TV4

Annons