Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Casper Janebrinks glädjebesked – stora lyckan med flickvännen Therese

12 sep, 2022, 19:50 
Indra Nordemar

Nu delar Casper Janebrink med sig av den stora glädjen!

Annons
Casper Janebrinks plötsliga skilsmässobesked – efter 20 års äktenskapBrand logo
Casper Janebrinks plötsliga skilsmässobesked – efter 20 års äktenskap

Casper Janebrink har varit en av kändis-Sveriges stora snackisar det senaste året. I april gick han ut med att kärlekssagan nått sitt slut för honom och Helena Janebrink, efter 20 års äktenskap.

Men då tog en ny kärlekssaga vid.

Kort efter skilsmässobeskedet kom nyheten om att Casper funnit kärleken på nytt i 20 år yngre Therese Andersson, därefter kom ytterligare en nyhet som slog ned som en bomb – de väntar barn.

Och nu ger Casper ännu ett besked!

Casper Janebrinks ord om förlossningen

Ja, Casper har med andra ord haft fullt upp. Dessutom förbereder han just nu en helt ny föreställning med Arvingarna och premiären står runt hörnet, likaså födseln av Caspers tredje barn.

Men han har klargjort att om det sker samma dag kommer han fullfölja sin roll som artist på Kajsjul 8, där den nya showen "I love Arvingarna" kommer äga rum.

Annons

– Det blir svårt för mig att kliva av scenen, det går inte. Det är en massa folk som är här, då får jag vänta till efter showen och hoppas att man får vara med ändå. Men jag håller tummarna för att det ska gå vägen, Therese mår jättebra, säger Casper till Expressen.

Caspers och flickvännens beslut för framtiden

Allt kring skilsmässan med Helena är ju ännu tämligen färskt. Därför har Casper och Therese inte haft bråttom med att flytta ihop.

– Vi har inte flyttat ihop helt och hållet än, vi har tagit det ganska lugnt och det är med respekt för mina egna barn, Alice och Felix. Men den processen går jättebra, och vi umgås och träffas flera dagar i veckan.

Men nu börjar det bli dags! Snart kommer ju parets gemensamma barn till världen, därför har de nu börjat sätta i gång med planerna för framtiden.

– Absolut, absolut. Vi har planerat att när barnet kommer så kommer vi bo tillsammans. Det är tanken.

Efter skilsmässan behöll Helena exmakarnas hus de bodde i ihop, medan Casper köpte en villa i Lerum, där Therese också bor numera, då hon köpt en lägenhet i närheten.

Foto: TT

Annons