Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Casper Janebrinks ilska – berättar om stora sveket: ”Polisanmält”

13 feb, 2023, 17:00 

Casper Janebrink berättar själv om fruktansvärda händelsen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Framgångssagan verkar närmast evighetslång. Sedan genombrottet 1989 har Arvingarna aldrig blickat tillbaka, och med ”Eloise” och ”Kung i stan” har de blivit ett av Sveriges populäraste band.

7 saker du inte visste om Casper JanebrinkBrand logo
7 saker du inte visste om Casper Janebrink

Gruppen har trots alla år fortsatt att hålla ihop. De spelar frejdigt, bjuder på ljuv dansbandsmusik och ser alltid till så att publiken får en anledning att röra på höfterna eller fötterna.

– Så länge vi är friska och kan hålla på med musiken, och våra fans vill att vi ska fortsätta spela, då kommer vi nog spela, säger Casper Janebrink till Svensk Damtidning.

Annons
Arvingarna
Casper Janebrink, Kim Carlsson, Lars ”Lasseman” Larsson och Tommy Carlsson har med Arvingarna gjort stor succé.

Arvingarna till Stockholm

Under våren är bandet aktuella med krogshowen I Love Arvingarna i Göteborg och den 9:e mars kommer den populära showen till Hamburger Börs i Stockholm.

Casper Janebrink, Kim Carlsson, Lars ”Lasseman” Larsson och Tommy Carlsson byter hastigt bort sitt älskade Göteborg mot ett besök i huvudstaden – något som gruppen ser fram emot.

– När man får feedback från publiken, det är då man känner "fan vad kul att jag gör detta", det är där man fåt betalt på något sätt, säger Casper Janebrink.

Annons
Casper Janebrink
Casper Janebrink älskar att underhålla det svenska folket.

Casper Janebrink: ”Vi är så ledsna”

Men allt är inte guld och gröna skogar i Arvingarnas liv. Nu berättar gruppen på deras gemensamma Instagramkonto att de blivit utsatta för bedragare och folk blivit lurade på pengar.

”Tyvärr så är bedragarna igång just nu mer än nånsin. Det skickas vänförfrågningar och inbjudningar från fejkade konton till allt och alla.. folk har blivit lurade på stora summor pengar och fans har valt att sluta följa oss och lyssna på vår musik för att de tror att det är vi som lurat dom”, skriver gruppen och fortsätter:

Annons

”Vi har även polisanmält vid två tillfällen men inte hört något vidare om det, allt har fortsatt precis som innan”.

Arvingarna kan bara beklaga det inträffade och ömmar för hur fejkkontona påverkar deras fans.

”Vi är så ledsna att det är så här och att ni blir drabbade utav dessa bedragarna. Det är ju ni, våra fans och följare, som gör att vi kan göra det bästa vi vet, spela vår musik. Var rädda om er, vi är så tacksamma att ni finns”, avslutar gruppen.

Foto: TT/Instagram

Annons