Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Casper Janebrinks lyxbeslut med nya flickvännen – detaljen som får alla att reagera

09 dec, 2022, 05:16 

Casper Janebrinks beslut i sovrummet väcker starka reaktioner.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
7 saker du inte visste om Casper JanebrinkBrand logo
7 saker du inte visste om Casper Janebrink

Det var i september som Arvingarna-stjärnan Casper Janebrink och nya flickvännen Therese Andersson välkomnade sitt första gemensamma barn till världen.

Bara några månader innan hade Casper och ex-frun Helena Janebrink meddelat att de går skilda vägar efter 20 år som gifta. I en intervju med Aftonbladet berättade han sen om otrohetsaffären.

— Vi hade träffats ganska länge bakom kulisserna och det är förstås alltid fel att göra så. När vi väl fick chansen att börja umgås under våren hade vi redan gått igenom så mycket som många gör i ett dejtingstadie, sa han.

Annons
Casper Janebrink och Therese Andersson
Casper Janebrink med flickvännen Therese Andersson.

Casper Janebrink om lyxbeslutet

Casper Janebrink har sedan tidigare barnen Alice och Felix. Han är fullt medveten om vad det innebär att vara pappa och hur mycket ett nyfött barn kan låta.

Därför har han nu tagit ett lyxbeslut och satt upp en fondvägg med ackustikpanel i sovrummet. På så sätt slipper resten av familjen vakna när bebisen gör sin röst hörd.

”Jag är riktigt nöjd med valet av paneler som blev 'Valnöt' och vad dom dämpade ljudet i sovrummet , dessa paneler kan jag verkligen rekommendera, lätta att sätta upp och riktigt snygga”, skriver Casper på Instagram.

Annons

Jon Lundviks förvirring

I kommentarsfältet verkar dock flera av följarna ha missförstått syftet med ackustikpanelen. Artisten Jon Lundvik tror att det rör sig om något helt annat.

”Casper....”, skriver han och kompletterar med ett hjärta och en skratt-emoji.

”Lätt å skylla på stackars bebis”, skriver en annan.

Casper Janebrink har också kommenterat inlägget för att förtydliga syftet.

”Ja alltså barnskrik”‚ skriver han med en skrattande emoji.

Foto: TT/Instagram

Annons