Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Casper Janebrinks markering mot Agneta Sjödin – efter beteendet i direktsändning: "Fusk"

24 jul, 2023, 20:00 
Minna Sarpaneva
Agneta Sjödin och Casper Janebrink
Agneta Sjödin och Casper Janebrink.

Det hände mycket i söndagens sändning av Bingolottos sommarkväll!

Annons

Sommarunderhållningen i full gång i TV4! Det bjuds på show i Lotta på Liseberg och Bingolotto sommarkväll förgyller söndagskvällarna.

Bingolottos programledare – minns du alla?Brand logo
Bingolottos programledare – minns du alla?

Vanligtvis är det Lotta Engberg som håller ställningarna i Bingolotto men under sommaren tar Casper Janebrink och Agneta Sjödin över programledarrollen.

Casper Janebrinks önskan för Bingolottos sommarkväll

Inför årets säsong av Bingolottos sommarkväll avslöjade Casper Janebrink vad helst vill ska hända i årets säsong – han vill se en storvinst.

Och under gårdagens program slog hans önskan in! Det blev nämligen miljonvinst på färgfemman vilket fick Casper att ge ifrån sig ett glädjerop samtidigt som det regnade konfetti i studion.

Annons

– Jädrar, Roger! Det här blir görbra ju, ropade han glatt till den lyckliga vinnaren.

Casper Janebrink anklagar Agneta Sjödin för fusk

Men söndagkvällen bjöd inte bara på storvinster. Det blev även skönsång med Linnea Henriksson och så var Emma Brink Rask, även känd som Brinken Bakar, på plats och bakade tårtor.

Och inte nog med det, hon gav Casper och Agneta en utmaning – de fick tävla om vem som kunde spritsa en kladdkaka finast på 30 sekunder.

Och rivaliteten uppstod på en gång.

– Det känns som att hon har fått en mycket bättre kladdkaka än mig, sa Casper redan när Emma Brink Rask gav dem varsin kladdkaka.

Annons

Nu har Casper anklagat Agneta för fusk på Instagram, och ja... Han har faktiskt inte helt fel. En liten stund in i utmaningen så byter Agneta ut sin tårta mot en annan, redan proffsigt spritsad, något Casper inte såg.

Screenshot på Casper Janebrinks instagramstory.
Casper upptäckte Agnetas drag tillslut.

– Den där har inte du gjort!, utbrister Casper när han får slutresultatet, och nu verkar han alltså ha upptäckt att han hade rätt.

Han har nämligen lagt ut bilder från tävling på Instagram där han påpekar Agnetas sluga drag. Lyckligtvis tycks han ta det hela med ro!

Annons