Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Casper Janebrinks och Agneta Sjödins stora problem – kom aldrig fram i sändning

08 jul, 2024, 13:00 
Casper Janebrink om problemen inför sändningen av Bingolotto med Agneta Sjödin.
Annons
7 saker du inte visste om Casper JanebrinkBrand logo
7 saker du inte visste om Casper Janebrink

Vi är vana att se den glada göteborgaren Lotta Engberg stå i Bingolotto-studion, läsa upp namn och nummer som ”B som i Bertil, fyra tvåa” och dela ut härliga priser till spelglada tittare.

Men alla behöver semestern. Om somrarna har hon därför sett till att hitta två ersättare i form av Casper Janebrink och Agneta Sjödin – en duo som förärats med uppdraget i flera år.

Samtidigt är Casper upptagen på annat håll. Just nu är han och Arvingarna ute på turné och strax innan Bingolottos direktsändning befann han sig i Finland.

Annons
Agneta Sjödin och Casper Janebrink
Casper Janebrink och Agneta Sjödin är en samspels duo i Bingolotto.Tommy Holl/TT

Casper Janebrinks problem

Lyckligtvis hann Casper med flyget från Finland, men om det hade velat sig illa hade det kunnat bli problem att komma fram i tid och då hade TV4 och Agneta Sjödin fått planera om hela sändningen.

– Så är det, vi spelar fredag och lördag. På söndag flyger jag till Sverige för att göra Bingolotto, sedan får jag stiga upp tidigt på måndag morgon för att vi har ett gig till på Åland, bekräftade Casper Janebrink för Aftonbladet.

Annons

”Hade lite ont i ryggen”

Men det var långt ifrån det enda som bekymrade Casper Janebrink inför sändning. Han hade nämligen strax innan drabbats av ryggskott.

– Jag hade lite ont i ryggen när jag skulle resa mig från sittande till stående, men jag tror inte tittarna märkte något. Jag hade problem innan sändningen att dra på mig strumporna och jag skrattade åt mig själv, att jag har blivit så gammal så jag inte ens klarar av det längre, säger han.

Ja, är man ett fullblodsproffs av Casper Janebrinks kaliber spelar det ingen roll om man har ryggskott eller är ute på en turne: man ser till att fullfölja sina plikter ändå!

Casper Janebrink
Casper Janebrink.Tommy Holl/TT

Foto: TT

Annons