Casper Janebrinks oväntade besked till gravida flickvännen – chockar alla

Casper Janebrink

Foto: TT

Nu berättar Arvingarna-Casper om beskedet till nya flickvännen, som väntar barn.

På kärlekens dag, den 14:e februari, gick Casper Janebrink, 52, och ex-frun Helena Janebrink ut med inte så kärleksfulla nyheter - de skulle skilja sig.

Nu, drygt tre månader efter att skilsmässan meddelats, kom Casper med ännu ett livsomvälvande besked. Han ska bli pappa! Men nya flickvännen kan få klara sig själv under bebisens ankomst...

Ex-fruns ord

När skilsmässan blev offentlig skrev Casper på sin instagram att paret skildes åt som vänner, och att det var ett tråkigt beslut. Men när Helena för första gången pratade ut offentligt om skilsmässan i Hänt, var det inte bara tunga känslor.

– Nu ska Casper och jag skiljas och det känns som en befrielse!, sa hon till tidningen.

Och framtiden, såg Helena på med optimistiska ögon.

– Jag mår superfint, jag har massor av roliga saker att se fram emot.

Det verkar som om även Casper hade anledning att se på framtiden med spänning, eftersom han ska bli pappa med nyfunna flickvännen Therese Andersson, 33.

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, säger han till Expressen som avslöjade graviditeten.

Kan missa förlossningen

Flickvännen Therese är barnfri sedan tidigare, och Casper har två tonårsbarn med exfrun Helena. Och även om det är tidigt i relationen bestämde sig det nykära paret att ta beslutet att starta familj.

– Vi bestämde oss för att behålla barnet. Jag kände att det här barnet kommer att komma inom det närmsta ett eller två åren ändå. Nu kom det lite tidigare än vi hade tänkt oss. Jag sa att vi kör nu. Likaväl som vi kör om ett år. Jag blir ju inte yngre, säger Casper till Expressen.

Barnet förväntas komma i september, samtidigt som han är ute och spelar med bandet Arvingarna. Men han planerar inte att avbryta showen för att åka till BB, och det har han gjort klart för flickvännen.

– Förhoppningsvis får jag vara med vid födseln. Det ser jag fram emot. Men blir det skarpt läge under showen, kommer jag inte att kliva av scenen. Det vet Therese om, säger han och konstaterar att det är tur att föreställningen är på hemmaplan och att det inte är långt till sjukhuset, säger han till tidningen.

Foto: TT