Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Casper Janebrinks underbara barnbesked med sambon Therese: ”Ser fram emot…”

27 maj, 2024, 12:00 
Vendela Lönnqvist
TT
Nu kommer nytt barnbesked från Casper Janebrink!
Annons

Det är full rulle för dansbandet Arvingarna, som i helgen intar scenen på Stockholms stadion för att sjunga och dansa med publiken på ”Drömmen”-festivalen.

7 saker du inte visste om Casper JanebrinkBrand logo
7 saker du inte visste om Casper Janebrink

Arvingarna ska ut på sommarturné

Och det är en ordentlig skara popartister som showar på stadion, bland annat Carola, Pernilla Wahlgren och Charlotte Perrelli.

– Det ska bli jävligt kul. En perfekt chans för oss att möta en publik som kanske inte kommit för att se oss. Då breddar man ju lite grann. Också härligt att få hänga med andra artister och kolleger backstage, säger Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink till Expressen.

Sedan väntar en turné för dansbandet, totalt 17 gig kommer de ställa till med i sommar. För Casper blir det knappast någon ledighet, eftersom han dessutom ska ratta sommarens ”Bingolotto” tillsammans med Agneta Sjödin.

Annons

Casper Janebrinks ord om sambon Therese

Men det ska han klara av, tack vare samarbetet med sambon Therese.

– Min sambo Therese jobbar som mäklare och jobbar vissa bitar när jag är ledig. Och jag jobbar när hon är ledig. Så vi går lite omlott. Men vi ska väl hinna med lite gemensam ledighet och semester tillsammans också.

Idag lever Casper tillsammans med Therese och deras son Hugo som snart fyller två år. Hur fungerar det egentligen att kombinera småbarnslivet med turnélivet?

– Det är kanon. Men min minsta får vara hemma. För det mesta. Det är möjligt att Hugo och Therese följer med någon enstaka gång när vi spelar nära Göteborg. Jag tror de är ganska nöjda med att vara hemma, säger Casper.

Casper Janebrink om att skaffa fler barn

Däremot känner Casper att det räcker med barn nu. Han har ju trots allt två äldre barn från tidigare äktenskap.

– Vi har inga planer på att skaffa fler små krabater. Vi är nöjda med lilla Hugo som kräver ganska mycket tid och uppmärksamhet. Han klättrar och håller på och förstår väldigt mycket även om han inte kan uttrycka sig i ord. Vildare än någonsin. Det räcker att man vänder sig i köket ett ögonblick så har han hunnit göra något jäkelskap bakom ryggen på en. Men jag ser fram emot en härlig sommar med familjen, säger Casper till Expressen.

Annons