Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Casper Janebrinks varning – efter kusliga upptäcken

08 aug, 2022, 06:00 
AvMinna Sarpaneva
Casper Janebrink

Arvingarnas frontfigur vädjar till följarna.

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Casper Janebrink, 52, är en man med många bollar på luften.

Han leder tillsammans med Agneta Sjödin, 54, Sommarkväll med Bingolotto i TV4, är aktiv med en sommarturné med Arvingarna och till råga på det så ska han snart bli pappa igen.

Nu varnar han följarna efter en frustrerande upptäckt.

Casper Janebrinks ord om att bli pappa igen

Tidigare i år skiljde sig Casper Janebrink och Helena Janebrink, 44, efter 20 års äktenskap. Kort därpå kom beskedet att han inte bara hade en ny kärlek – det nya paret väntar även barn.

Till hösten kommer bebisen till världen och Casper ska även ge sig ut på krogshow. Det blir inte mycket till semester för Arvingarna-stjärnan men han klagar inte.

– Jag ser i fram emot det, det ska bli spännande och roligt att få uppleva detta igen. Jag är glad och jag är lycklig, säger han till Svensk Damtidning.

Annons

Casper Janebrinks varning till följarna

Grabbarna i Arvingarna är just nu ute på sin sommarturné och uppdaterar flitigt sina sociala medier. Casper har dock en otäck upptäckt – nämligen fejkade konton.

Nu varnar han följarna och uppmanar dem att bara följa konton som är verifierade – det är inte Casper som står bakom de andra.

– Alla ni som följer där ute, jag vill bara säga att detta Instagramkonto är det som jag har, jag har inga andra konton. Jag har heller inget eget Tik Tok-konto, utan det finns bara ett tiktok-konto som Arvingarna har. Så följ bara oss på dessa konton som har den blåa symbolen. Allt annat är fejk!, säger Casper till sina följare i en video, rapporterar Hänt.

Usch, vad läskigt med folk som utger sig för att vara någon annan! Tur att Casper varnade sina följare.

Foto: TT

Annons