Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Catherine Zeta-Jones fick medalj av prins Charles

28 feb, 2011, 09:48 
Agneta Nisbeth
Annons

Catherine Zeta-Jones har fått en fin ordensmedalj av prins Charles, med sig till slottet hade hon maken Michael Douglas och de bägge barnen.

Skådespelerskan Catherine Zeta-Jones och maken Michael Douglas kom med bägge barnen, Dylan och Carys Douglas till Buckingham Palace i torsdags för att ta emot ett fint pris, en CBE ur prins Charles hand, det vill säga en medalj av den Brittiska Imperieorden.

Annons

Fin utmärkelse

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Anledningen till denna fina utmärkelse är att hon inte bara utmärkt sig en enastående skådespelerska utan också bidragit med både pengar och tid till olika välgörenhetsorganisationer. Catherine var för dagen klädd i en elegant dräkt med matchande hatt.

Även pappa Michael som såg piggare ut än på länge och barnen Dylan och Carys var uppklädda i sina allra tjusigaste kläder, men så är det väl inte varje dag man får komma till slottet och träffa en riktig prins.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons