Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Champagnen flödade då Café Opera firade 30 år!

27 okt, 2010, 12:01 
Agneta Nisbeth
Annons

Att Café Operas 30-års jubileum blev en guldkantad afton kan man minst sagt säga!

Annons

De anrika och vackra salongerna var smyckade i skimrande guld från topp till tå och kvällens över 900 gäster var verkligen en unik mix av alltifrån politiker, artister och skådespelare till författare och adel. Precis som det varit under kristallkronorna sedan den 12:e augusti 1980 då portarna slogs upp för allra första gången! Här har världsartister dansat sida vid sida med supermodeller, finanslejon och kungligheter och till kvällens fina fest ”poppades” inte mindre än 250 flaskor äkta champagne, bjöds på anklever och miniwallenbergare och givetvis ett hejdundrandes kalas natten lång.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Maria Roswall
Foto Cecilia Österberg

[smooth=id: 424; width:430; height:850; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Annons