Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charles och Camilla - några av alla som vimlat på röda mattan i veckan

26 okt, 2012, 07:55 
Agneta Nisbeth
Annons

Häromkvällen var det dags för stor Bond-premiär i London med bland andra prins Charles och hans Camilla på röda mattan. Men vi har fler vimmel att visa.

När den senaste James Bond-filmen Skyfall hade stor galapremiär fanns inte bara huvudrollsinnehavaren Daniel Craig på röda mattan, även prins Charles och Camilla hade tagit sig till biografen i London.

Annons

Träffa prinsen

Efter filmen fick Daniel Craig och hans hustru Rachel Weisz träffa prinsen och hans maka Camilla.

Fler vimmel

Men vi har fler vimmel att bjuda på: ett från Elle Magazine 19th Annual Women in Hollywood Tribute i Los Angeles, ett från The 3rd Annual Autumn Party Benefiting Childrens Institute i New York och så ett från 16th annual Hollywood Film Awards Gala – 2012, också det i Los Angeles.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

På bilden här ser vi Daniel Craig och Bond-bruden Naomie Harris.

Se själva i vårt bildspel här nedan.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL Bildbyrå

[smooth=id: 755; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

 

 

Annons