Charlotte Kalla utskälld efter gravidbeskedet – stora ilskan inför Let's Dance

02 mar, 2023, 15:03 
Charlotte Kalla
Charlotte Kalla har fått utstå kritik efter att hon avslöjat att hon blivit gravid inför premiären av Let's Dance.
Annons

Charlotte Kalla laddar för fullt inför Let's Dance. Hon var den allra första deltagaren som presenterades för den här säsongen – och helt klart en av favoriterna att ta hem hela tävlingen.

Men det var inte den enda glada nyheten från Charlotte. Hon och pojkvännen Fredrik Karström gick ut på Instagram och avslöjade att hon väntar barn.

"Om allt går bra kommer sommaren 2023 innebära mitt livs största förändring. Vi ska bli föräldrar!", skriver Charlotte i inlägget.

"Vi är glada, förväntansfulla och lyckliga även om det fortfarande känns väldigt overkligt! Ett steg i taget mot något otroligt efterlängtat, en dröm jag längtat efter att få uppleva! Jag har mått bra hela tiden och det känns speciellt att få dela den här hemlisen med er redan nu!".

Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”

Charlotte Kalla utskälld inför Let's Dance

Men ni vet hur Instagram funkar. Plattformen är full av förståsigpåare. När Charlotte vid ett senare tillfälle la upp en bild och tackade för alla gratulationer, hade hon ett champagneglas i handen.

Annons

Det dröjde inte länge innan hon fick nedsättande kommentarer i stil med "Hoppas du har vatten i glaset".

– Jag funderade faktiskt på det innan, jag tänkte skriva ”Obs: det är alkoholfritt”, säger hon med ett skratt. Men jag har inte hunnit kika om det blev några reaktioner. Det var i alla fall inte alkohol, säger Charlotte till Expressen.

I hennes kommentarsfält har också en mängd användare ridit ut till hennes försvar – och skällt ut kritikerna.

"Sorgligt bara att du som framgångsrik kvinnlig idrottare och nu lycklig för att du ska bli mamma få kommentarer om vad du har i glaset? Klart man måste klappa en kvinna på huvudet lite och kontrollera henne. Speciellt en som uppfattas stabil och hälsosam, de måste känna sig hotade på något sätt", skriver en användare.

"Grattis till Er stora lycka o skit i de som kommenterar vad du har i glaset, bevisar bara deras dumhet", skriver en annan.

"Vad roligt med alla kommentarer om vad du har i glaset, verkar finnas många experter! Jag tror du har rätt bra koll på vad du skall stoppa i dig och inte efter en karriär som idrottare på din nivå! Allt gott till dig!", skriver en tredje.

Annons