Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Kallas chock – nu är bebishemligheten ute

08 jun, 2023, 16:00 

Charlotte Kalla blev rejält förvånad när hon fick veta.

Annons

Charlotte Kalla kan unna sig lite välförtjänt vila efter att ha dansat sig hela vägen till final i Let's Dance – med en bebis i magen. Inför tävlingen var hon nog inte så säker på att hon skulle nosa på guld.

– Jag har inga erfarenheter, det här är att kasta in sig i en helt ny arena, sa hon till Nyhetsmorgon.

Men nu är dansen över, och det är fullt fokus på den kommande lillkillen i magen – som stod för en chock i veckan!

Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”Brand logo
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”

Charlotte Kallas utmaning i graviditeten

Ja, det är inte alla som kan skryta med att de var gravida under Let's Dance. Faktum är att Charlotte Kalla blev historisk i den bemärkelsen! Och visst krävdes det rejält med hänsyn:

– Det är just lyft som känns onödigt, sa Charlotte till Expressen.

Annons

Hennes välmeriterade danspartner Tobias Karlsson hade full koll, och anpassade koreografin efter skiddrottningen och hennes bebis. Dessutom avslutade de säsongen med ett riktigt härlig baby-besked i direktsändning: en gender reveal! I finalnumret avslöjade Charlotte Kalla att hennes förstfödda blir en son.

Ännu har han inte kikat fram. Charlotte har meddelat att bebisen är beräknad till i sommar, men på frågan om när väljer hon att vara kryptisk – det håller hon till sig själv.

Charlotte Kalla med sin pappa efter finalen i Let's Dance.
Charlotte Kalla med sin pappa efter finalen i Let's Dance.

Charlotte Kallas chock – överraskad av vännerna

Nu börjar det onekligen dra ihop sig, och hur peppar man inte igång om inte med en baby shower? Det var precis det som mötte Charlotte när hon vaknade under nationaldagen, berättar hon på Instagram.

Annons

Hon är dock väldigt förvånad över att vännerna lyckades hålla bebishemligheten för henne. Det kräver ju en hel del logistisk planering.

"Tacksam över en fin 6 juni och glad att lillkillen kommer att få ha alla underbara människor i sitt liv! TACK(och impad över hur ni hållit det här hemligt för mig)!"

Charlotte tillhör den unika skaran folk som fått två baby showers, en skedde ju i direktsändning, under Let's Dance-finalen:

– Det har varit ett stående skämt sedan första veckan, att om vi skulle vara i final, då ska vi bjuda in till en baby shower. Dels för att fira att jag har haft en kropp som har pallat att dansa så himla länge. Sedan ville vi också överraska, har hon sagt till Aftonbladet.

Foto: TT

Annons