Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Kallas plötsliga kyss med kändismannen: ”Det var inte han”

01 jun, 2023, 12:15 

Charlotte Kalla fick en plötslig kyss som ingen kunde sluta prata om!

Annons

Idrottsgalan som arrangeras varje år en en möjlighet för alla möjliga personer inom idrottsvärlden att ses och mingla med varandra för en kväll. Det brukar vara väldigt uppskattat bland de aktiva som kanske inte alltid för möjlighet att släppa loss och ha kul mitt under pågående elitkarriär.

Tony Irving: ”Längtar efter att säga hur dåligt de alla börjar”Brand logo
Tony Irving: ”Längtar efter att säga hur dåligt de alla börjar”

Bland de som måste vara lite extra försiktiga är skidlandslaget. De tränar så hårt i så pass tuffa förhållanden att deras immunförsvar ibland kan vara nedsatt och det är av yttersta vikt att inte dra på sig någon sjukdom.

Att bli sjuk mitt under pågående säsong innebär att man måste stå över både träning och tävling då det medför en enorm hälsorisk att utsätta sin kropp för såna fysiska prövningar med ett virus eller en infektion i kroppen.

Annons

Därför var det många som blev väldigt oroliga efter en incident på Idrottsgalan 2008. Charlotte Kalla var på scen tillsammans med programledaren Peter Settman, när han plötsligt fick för sig att he henne en kyss rätt på munnen.

Charlotte Kallas sjukdom efter kyssen

Det hela blev ännu värre när det kort efter galan meddelades att Charlotte faktiskt hade blivit sjuk.

Händelsen blev omskriven redan då och Charlotte Kalla har inte glömt.

Peter Settman skojade med Charlotte Kalla, sen gav han henne en kyss!

På årets Idrottsgala, 15 år senare, fick hon av Expressen frågan om hur hon ser på händelsen. Var det egentligen Peter Settmans kyss som smittade henne?

– Den kommer jag ihåg väl. Jag var nog lite krasslig redan innan så det var nog inte han som var orsaken, säger Charlotte Kalla till tidningen.

Annons

Hon hyser inget agg mot programledaren idag. På frågan vad hon skulle göra om hon träffade honom igen är svaret självklart.

– Det vore kul att surra lite med honom.

Annons