Charlotte Perellis insikt med maken Anders Jensen – ärliga orden om relationen

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen pendlar mellan sina två drömvillor i Marbella och Stockholm. Men enligt Charlotte spelar det egentligen ingen roll var de befinner sig.

Slå på ljud

Charlotte Perrelli, 46, var tidigare gift med Nicola Perrelli och ex-paret fick två barn ihop. Men efter fem år tog det slut och 2009 gick de igenom en skilsmässa.

Tre år senare hittade Charlotte kärleken på nytt, och det var Anders Jensen, 44, som fångade hennes hjärta! 2015 gifte paret sig och numera lever de på många sätt ett drömliv i sin villa på 800 kvadratmeter i Djursholm.

Charlotte Perrelli och Anders Jensens lyxliv i Sverige och Spanien

I Djursholms-villan är det fullt hus med fem barn. Anders och Charlotte har två söner ihop och Anders har även en dotter sedan ett tidigare förhållande. Men barnen har en hel del att sysselsätta sig med i det stora drömhuset, här finns allt de behöver och lite till – pool, jacuzzi och biljardbord är bara några av alla pråliga detaljer.

Som att det inte vore nog har familjen ytterligare en överdådig villa på 800 kvadratmeter i semesterparadiset Marbella. Enligt Aftonbladets uppgifter ska lyxhuset ha kostat rungande 50 miljoner kronor.

Tiden fördelas mellan de två pampiga husen men just nu befinner sig hela familjen i Spanien och har varit där runt en månad för att njuta av en välförtjänt semester.

Charlotte Perellis ärliga ord om maken Anders Jensen

Men nu menar Charlotte att det egentligen inte spelar någon roll var hon befinner sig, bara hon har sin man vid sin sida.

I ett Instagram-inlägg delar hon med sig av kärleksfulla ord riktat till maken Anders.

"Spelar ingen roll vart jag är, hemma är med dig"

Bilden är tagen vid parets pool i Marbella med en hisnande utsikt över havet och bergen.

"Magisk dag!!! OCH min man är ledig och jobbar inte…. Bara en sådan sak! Love you darling", har hon skrivit i ett tidigare inlägg som även det är publicerat under årets semester.

Foto: TT, Instagram / laperrelli

LÄS MER: Bianca Ingrosso visar upp drömvillan i Palma – betalar nära 400 000!

LÄS MER: Privata bilden på Filip Lamprecht och Linn Hegdal efter Let’s Dance – semestrar ihop

LÄS MER: Victorias beslut för familjemedlemmen – tydliga markeringen