Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli avslöjar! Barnbeskedet med Anders Jensen efter flytten från lyxvillan

19 sep, 2022, 15:00 
Indra Nordemar

Makarna Charlotte Perrelli och Anders Jensen ger ett nytt besked.

Annons
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

2015 blev Charlotte Perrelli och Anders Jensen äkta makar och har sedan dess bildat en familj om sju. De har båda barn sedan tidigare äktenskap, och även två gemensamma – sönerna Adrian och Alvin.

Alvin är de yngsta i syskonskaran på sina tre år och Adrian är numera nio. Men de andra barnen börjar växa upp, vilket har fått Charlottes barnlängtan att börja gro.

Anders Jensen och Charlotte Perrelli säljer lyxvillan

På senare tid har det spekulerats en hel del kring makarna Perrelli-Jensen. Nyligen lades nämligen deras spanska lyxhus ut till försäljning. Ja, förutom jättevillan i Djursholm har de ju även ett extravagant semesterboende i Marbella, Spanien.

De har haft huset i drygt tre år och spenderat många lediga familjedagar där, och av bilder att döma verkar de ha stormtrivts. Men nu ska det säljas och utgångspriset ligger på hisnande 72 miljoner kronor.

Annons

Varför säljer de? Det vill de inte riktigt avslöja ännu.

– Vi kan återkomma till det lite senare. Vi har lite idéer men ja det stämmer, vi ska sälja det. Det blir nog något nytt utomlands, har Anders sagt till Hänt.

Perrelli–Jensens barnbesked

För inte alltför länge sedan delade Charlotte en bild på Instagram – ett middagsbord med dukning för hela familjen, med texten:

"Älskar vår stora familj som bara växer......."

En aning mystiskt!

Charlottes söner Angelo och Alessio, som hon har med exmaken Nicola Perrelli, är numera 18 respektive 17 år. De pluggar på internat och har skaffat flickvänner – troligtvis är det just det Charlotte syftar på med "familjen växer", det vill säga, barnens respektive – och framtida barnbarn.

Annons

Till Hänt avslöjar Charlotte att hon gärna hade kunnat bli mamma igen, men att det numera rör sig om en längtan efter barnbarn.

– Alltså om inte jag hade varit så gammal då hade vi velat ha fler. Men jag känner nog faktiskt att det var grevens tid när vi fick Alvin. För jag tror varken att min kropp skulle orka mer. Jag tycker faktiskt att åldern känns såhär att nu får vi vänta på barnbarn, säger hon, och får medhåll från Anders.

– Säkert, men vi har ju ganska små kvar hemma. Jag menar Alvin är ju bara tre och ett halvt år, menar han.

Foto: TT

Annons