Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli bedragen framför alla: ”Massa olika”

10 feb, 2024, 11:00 
Charlotte Perrellis ilska efter upptäckten.
Annons

Charlotte Perrelli är känd för sin fantastiska stämma. Under åren har hon stått på Melloscenen flera gånger, rivit av hits efter hits och skapat sig ett namn som i dag är välkänt hos de flesta svenskar.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Artisteriet tar hon på största allvar. Inte ens en flytt till spanska Marbella kunde stoppa hennes karriär och trots att hon numer huserar på varmare breddgrader fortsätter hon att underhålla folket.

”Vi bor 500 meter över havet, rakt under pärleporten... och det känns vill jag lova. Utsikten dag som natt är magnifik men framför allt älskar jag att bo i bergen! Nu ska vi packa upp en massa och boa in oss”, skrev Charlotte om nya lyxhuset i Marbella.

Annons
Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli har blivit utsatt för bedragare.Instagram

Charlotte utsatt för bedragare

För det mesta verkar Charlottes liv vara rena rama solskenshistorien, men det finns faktiskt saker som gör att allt inte är tipp-topp i Perrellis liv just nu.

I ett inlägg på Instagram berättar hon om problemet, att hon blivit utsatt för bedragare som skapat flera olika fejkkonton i hennes namn, vilket hon så klart inte tycker är speciellt roande.

”Det florerar massa olika konton men jag har bara ett och det är m blå verifieringsknapp. Anmäl gärna om ni orkar”, skriver Charlotte Perrelli i ett inlägg på Instagram.

Annons

Stora bluffen: ”Nej nej nej!!!”

Att svenska kändisar blir utsatta för reklambluffar och fejkkonton är tyvärr inget nytt. Tidigare har en bild på Charlotte Perrelli cirkulerat på nätet där hon uppmanar folk att köpa bantningspiller.

På bilden satt artisten med en burk i handen och ett stort leende på läpparna – men den var photoshoppad, något som Charlotte själv berättade om vid tillfället.

”Nej nej nej!!!!! Jag gör absolut inte reklam för några mirakelkurer till viktminskning! Jag tror inte alls på sådant och gör inte reklam för detta. Vi har försökt nå dem och komma till rätta med detta men det är omöjligt, man kan ju tycka att Facebook borde ta ansvar och granska annonserna?”.

Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli berättar nu om trista händelsen.Mattias Hansson/TT

Foto: TT/Instagram

Annons