Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli bekräftar lyckan med Anders Jensen – följarna reagerar direkt!

06 mar, 2024, 06:00 
Charlotte Perrelli och Anders Jensen kommer med ett glädjebesked.
Annons
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen la vantarna på ett nytt lyxhus i Marbella. Strax därefter kom beskedet att de lämnar tryggheten i Sverige, redo att prova på ett helt nytt liv i Spanien.

Barnen Adrian, 10, och Alvin, 5, har också tagit ett spännande steg och börjat i spansk skola, något som Charlotte skrev om på sin blogg i samband med flyttbeskedet till Marbella.

”De små barnen har börjat en brittisk skola och pluggar Spanska varje dag. Engelska har de bägge två sedan tidigare men nu får de sätta tänderna i ett nytt språk”, skriver Charlotte Perrelli på sin blogg.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen tycks trivas i sitt soliga paradis.Karin Törnblom/TT

Charlottes och Anders lycka

Även Charlotte pluggar spanska varje dag och lär sig hantera vissa fraser som kommer komma väl till hands i det nya landet. Det vittnar även om att hela familjen tar det spanska äventyret på allvar.

Annons

Nu är Anders och Charlotte lite extra stolt i Spanien. Sonen Adrian har visat sig vara en fena på spanska och det spelar ingen roll om ett prov kommer plötsligt, han ser till att hantera det i vilket fall som helst.

”My guys!!! Adrian skrev Oförberett Spanska prov idag efter lovet och skrev B+. Efter att bara ha pluggat spanska i 6 mån…. Otroligt imponerad av honom. Om man säger så här…. Det går lite fortare för barn att lära sig. Men skam den som ger sig. Vi kämpar på allihop!!”, skriver Charlotte i ett inlägg på Instagram.

Följarna reagerar direkt

I kommentarsfältet är det många som gläds åt Adrians framsteg i Spanien.

”Så duktig bra kämpat”, skriver en person.

”Bra jobbat att få så bra betyg. Det kommer nog gå bra för er allihop med spanskan, det är jag övertygad om”, skriver en annan.

”Visst är det härligt att våra barn har det lite lättare än oss och kan hjälpa oss”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons