Charlotte Perrellis besked med Anders Jensen – efter jobbiga tiden

Charlotte Perrelli och Anders Jensen.

Karin Törnblom/TT

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har lämnat ett besked efter jobbiga tiden.

5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen
1:23

Efter reklamen: 5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

(1:23)

Slå på ljud

Svenska artisten Charlotte Perrelli är en av Sveriges mest folkära sångare. Under två tillfällen har schlagerdrottningen vunnit Melodifestivalen och 1999 stod hon även som segrare i Eurovision Song Contest.

2015 gifte sig Perrelli med Anders Jensen och de har fått sönerna Adrian och Alvan ihop. Schlagerdrottning har två söner sedan tidigare, Angelo och Alessio, med ex-maken Nicola Perrelli, som är bror till Emilio Ingrosso.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen håller på och renoverar sitt lyxhus i Djursholm och berättade om sina stora problem för Expressen i januari.

Charlotte Perrellis besked med Anders Jansson

– Vi renoverar så jäkla mycket här hemma. Just nu har vi ett projekt, vilket man kan diskutera hur briljant det är, att bo i byggdamm. Just nu bor Anders och jag i Alvins rum. Vi håller på att renovera vårt sovrum och badrum, och faktiskt hela vinden också där har jag ett dressingroom och det var dags att göra i ordning. Hela fjärde våningen renoveras. Det är typ i vartannat rum. Det är byggdamm överallt, det är bygglådor, berättade hon då.

Schlagerdrottningen fortsatte:

– Hela gymmet är just nu mitt dressingroom, du kan ju fatta hur det ser ut. Hela rummet är upp och ner. Det är kartonger, kläder som hänger upp och ner. Det är rörigt.

Men nu är huset på väg att bli färdigt. Perrelli skriver om sin stora glädje på Instagram tillsammans med sin make Anders Jensen.

”Känslan när man första gången ska sova i sitt nyrenoverade sovrum… efter 6 månader i byggkaos. Duscha i ett ”nytt” badrum och i morgon svassa runt i vårt helt nya dressingroom innan det är dags för frukost med familjen”.

LÄS MER: Charlotte Perrellis lyxsemester för 1,6 miljoner kronor

LÄS MER: Charlottes och Anders Jensens lyxresa med privatjet

LÄS MER: Charlottes beslut med Anders – mitt under lyxsemestern