Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis beslut med maken Anders Jensen – mitt under lyxsemestern

31 okt, 2021, 16:28 

Charlotte Perrelli och Anders Jensen gör som prinsessan Madeleine.

Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 43?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 43?

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill är som bekant bosatta i Florida sedan ett par år tillbaka och av allt att döma så trivs de som fisken i vattnet!

Nu har de sol året om och närhet till härliga badstränder som inte går av för hackor. Men så har det inte alltid varit. Madeleine och Chris har bott i flera olika länder och städer, som London i Storbritannien och även en sväng hemma i Stockholm. Då hade de ett desto större behov av att komma iväg på solsemester då och då, för att undkomma den ofta gråa och trista vardagen.

En av parets absoluta drömresor gick till paradisresmålet Maldiverna för fem år sedan, innan lilla Adrienne var född och Leonore och Nicolas fortfarande var små.

Nu har populariteten ökat dramatiskt och vi kunde till exempel se Kristin Kaspersen resa till samma ställe, dessutom i samarbete med lyxhotellet hon bor på.

Nästa i raden svenska kändisar att åka dit är Charlotte Perrelli tillsammans med maken Anders Jensen.

Annons

”Vårt hem de närmsta 8 dagarna” skriver Charlotte på Instagram och lägger ut en radda bilder från det exklusiva hotellet.

”The Maldives!!!! Som vi har saknat dig! Bokade detta för snart ett år sedan då vi blev rekommenderade av vår underbara vän @petrabjörkman att åka just hit. Vi har varit på Maldiverna flera gånger förut men detta slår allt…….” skriver hon i ett annat inlägg.

Annons