Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli förgiftad i lyxvillan – ambulans tillkallad akut

20 jul, 2023, 10:46 

Charlotte Perrelli berättar nu själv om mardrömsdygnet.

Annons

Charlotte Perrelli älskar att tillbringa tid i Spanien när hon är ledig. Här har hon och maken Anders Jensen tillgång till en stor lyxvilla, där bekvämligheter som pool och rymliga rum ingår.

5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Artisten delar gärna med sig av lyxlivet i spanska Marbella, som rymmer trevligt poolhäng med barnen, härliga middagar med familjen och sportiga aktiviteter som padel.

Just trevliga middagar med familj och vänner ligger Charlotte extra varmt om hjärtat – och ibland händer det även att hon delar med sig av bakelser och nya bröd som hon gräddat i ugnen.

Charlotte förgiftad

Men nu har den annars så trevliga tillvaron bytts ut till en mardröm. När Charlotte beställde hemleverans av fisk under tisdagen blev hon svårt förgiftad, trots att de själva såg till att tillaga den.

Annons

Tjugo minuter efter måltiden drabbades hon av hjärtklappning. Med tiden blev symtomen värre. Nu berättar Charlotte själv om den fruktansvärda händelsen och det skräckdygn som följde.

”Röda fläckar över hela kroppen som så småningom övergick i att jag först svullnade upp, mage, hals och hela ansiktet, stora svullna läppar. Det stack i hela huden och jag kräktes flera gånger”, skriver artisten på sin blogg.

Charlotte om otäcka händelsen

Till slut fick Charlotte svårt att andas och det fanns inget annat alternativ än att akut ringa efter ambulans. Sakta men säkert började hennes tillstånd förbättras.

”Ambulans tillkallades och de gav mig två adrenalin( skrev fel tidigare) sprutar i rumpan. Så småningom började den konstanta färgen blekna och jag blev återigen fläckig så som det började. Histaminförgiftad”.

”Svullnaden o halsen gick ned något och EKG såg bra ut”, skriver hon vidare.

Foto: TT

Annons