Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli har opererats – berättar nu själv: ”Hoppas inte...”

07 jun, 2023, 04:00 

Charlotte Perrelli berättar nu själv om operationen.

Annons

Att det gått bra för Charlotte Perrelli under karriären är inget nytt. Det är heller inte något chockavslöjande att hennes make Anders Jensen är en framgångsrik entreprenör som hovat in miljoner.

5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Tillsammans lever de ett liv som andas lyx. De har en lyxvill på Djursholm, ett lyxigt vinterställe i Åre – men frågan är om det ändå inte är sommarparadiset i varma Spanien som lockar mest.

På bilder visar de ofta upp sitt lyckliga familjeliv, som bland annat består av poolhäng, padelmatcher, lyxmiddagar, häftiga konserter och mysigt familjehäng med barnen.

Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Anders Jensen och Charlotte Perrelli.

Charlotte Perrelli: ”Började blöda”

Men nu delar Charlotte Perrelli med sig av en tråkigare händelse. För ett år sedan upptäckte hon en fläck på näsan, en blåsliknande grej som började blöda och vägrade ge med sig.

Annons

I ett inlägg på sin blogg skriver hon nu om händelsen och berättar att det inte varit helt lätt att bli av med fläcken.

”Varje morgon efter jag duschat började det blöda. Efter en lång tid gick jag till doktorn och tänkte att jag kan väl bränna bort det. Det gick inte”, skriver Charlotte Perrelli.

Charlotte Perrelli om operationen

Charlotte skriver vidare att hon försökte åtgärda problemet hos en annan läkare, men fick då höra att läkaren inte vågade skära i hennes ansikte på grund av hennes offentliga arbete.

Men så, förra veckan, var det äntligen dags att träffa en läkare som vågade hjälpa henne.

”I torsdag hade de skickat mig till en ny läkare som OP bort den, ett snitt, stygn och nu skickas det på analys. Hoppas det inte är något knas”, skriver Charlotte Perrelli och berättar att hon kommer bära tejp i ansiktet i en vecka.

”Så nu behöver ni inte undra varför jag är tejpad?”, skriver hon vidare.

Foto: TT

Annons