Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli i tårar – efter händelsen med Anders Jensen utomlands

12 jul, 2023, 20:06 

Charlotte Perrelli kunde inte hålla tillbaka känslorna.

Annons

Att Charlotte Perrelli, maken Anders Jensen och barnen gärna söker sig utomlands om somrarna är ingen hemlighet. Sedan flera år tillbaka har de varit en del av det livsnjutande som hör spanska Marbella till.

5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Tidigare i år sålde de sin spanska lyxvilla på 800 kvadratmeter och köpte en ny drömbostad i närheten av den gamla, något Charlotte Perrelli bekräftade för Expressen.

”Vi älskar huset men vi är många och älskar att kunna bjuda ner hela vår stora familj hit till solen så vi vill helt enkelt ha några fler rum.”, skrev hon i ett meddelande.

Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Anders Jensen och Charlotte Perrelli lever ett lyckligt lyxliv.

Charlottes lycka med familjen

Ja, och nu är stora delar av familjen på plats och njuter av den härliga solen. Charlotte Perrelli har delat med sig av livet från Marbella, som rymmer svajande palmer och svalkande bad.

Annons

Men det är inte bara sol och bad som präglar familjen Perrellis närvaro i Spanien. I veckan har de även varit och sett den legendariska sångaren Tom Jones uppträda.

Charlotte, som även hon är känd för sin stämma, tyckte det var lite extra speciellt att bevittna den brittiska sångaren – och under konserten hade hon svårt att hålla känslorna i styr.

Charlotte Perrelli i tårar

På sin blogg skriver hon om familjens kväll med Tom Jones, hur de alla hade en underbar tid tillsammans och redan inför konserten hade sett till att tjuvstarta lite.

”Vi satte på Spotify med Tom Jones musik och taggade igång…. Så mycket bra låtar och denna röst. Så otroligt skön stämma!”, skriver en lycklig Charlotte Perrelli och fortsätter:

”Som vi njöt… alla över generationer. Musik gör något med ens sinnesstämning och framför allt förenar den i glädje. Detta var en underbar kväll. Njöt så mycket. Grät en skräll när Tom sjöng….. Green green grass of home”.

Foto: TT/Instagram

Annons