Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli i tårar efter omskakande händelsen: ”Kämpade för dig”

03 nov, 2023, 08:00 

Charlotte Perrellis fina ord – på sonens Alvins femårsdag.

Annons

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har aldrig gjort någon hemlighet av att familjen är det viktigaste i livet. De har båda barn sedan tidigare äktenskap, och även två gemensamma – sönerna Adrian och Alvin.

Anders Jensens mångmiljonklipp – i Charlotte Perrellis ekonomiska krisBrand logo
Anders Jensens mångmiljonklipp – i Charlotte Perrellis ekonomiska kris

Nyligen avslöjade den folkkära artisten, som bland annat ligger bakom hitlåten Take me to your heaven, att familjen bestämt sig för att lämna Sverige och flytta till varmare breddgrader.

Inte helt chockartat föll valet på Spanien, det land där de nyligen köpte ett nytt lyxhus, och just nu pågår ett liv fyllt av nya vardagliga utmaningar i form av att prata spanska och en spansk vardag.

Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Anders Jensen och Charlotte Perrelli har flyttat till Spanien.

Charlottes och Anders beslut för barnen

Sönerna Adrian och Alvin har börjat i en ny skola. Charlotte har stolt visat upp när de axlat ryggsäckarna, redo att kasta sig ut i kunskapens värld och öppenhjärtligt berättat om sönernas nya äventyr.

Annons

”De små barnen har börjat en brittisk skola och pluggar spanska varje dag. Engelska har de bägge två sedan tidigare men nu får de sätta tänderna i ett nytt språk”, skriver hon på sin blogg.

Orden om sonen Alvin: ”Vårt lilla mirakel”

Nu råder dessutom stort firande i Spanien. Sonen Alvin har fyllt fem år och på Instagram har Charlotte skrivit ett inlägg där hon hyllar sin älskade son.

”Vårt lilla mirakel!!!! Som vi längtade och kämpade för dig. Så många tårar innan vi vågade hoppas på att du skulle komma. Idag är du hela 5 år! Den gladaste charmigaste killen av alla som är så ivrig på att lära sig allt här i livet. Idag ska vi fira Dig och på lördag är det barnkalas”, skriver hon.

I kommentarsfältet är det många som vill vara med och gratta Alvin.

”Det är din dag i dag Hipp Hipp Hurra Grattis på Födelsedagen Alvin”, skriver en person.

”Grattis finaste Alvin!”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons