Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli lämnar – berättar själv om beslutet med maken Anders

23 mar, 2023, 10:00 

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har bestämt sig.

Annons

Charlotte Perrelli och Anders Jensen sa ”ja” till varandra 2015. Sedan dess har de varit ett succépar och bildat en storfamilj. Tillsammans har de sönerna Adrian och Alvin ihop samt barn från tidigare förhållanden.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Familjen lever ett liv som kantas av lyx. Till vardags bor de i en jättevilla på 800 kvadratmeter i Djursholm och under vintern har de även ett pampigt fritidshus i vintersköna Åre till sitt förfogande.

Under sommaren brukar familjen befinna sig i ett soligt Marbella, där de precis sålt sitt gamla drömhus och köpt ett nytt. Familjen växer och alla måste få plats, helt enkelt.

”Huset Oak Valley är sålt och vi har köpt nytt! Vi bygger….. och bygger och bygger. Det blir större eftersom vi blir fler i familjen. Flickvänner kommer in i bilden och det krävs rum för allt och alla”, skrev Charlotte Perrelli på sin blogg.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen lever ett liv som kantas av lyx.

Charlotte Perrellis beslut med familjen

Men det är inte bara om somrarna som familjen uppehåller sig i Spanien. Landet är även en välkommen plats under andra delar av året och erbjuder inte bara ett soligt paradis med sandtäckta stränder.

Annons

Inom kort kommer familjen bege sig till bergskedjan Sierra Nevada, beläget i södra Spanien, för att tillsammans avnjuta lite skidåkning i Europas sydligaste skidort.

På sin blogg skriver Charlotte Perrelli att man passar på att ta två flugor i en smäll och fraktar ner lite saker till nya drömhuset, samtidigt som man gör sig redo för ett äventyr i backarna.

Charlotte Perrelli har packat väskorna

Detaljerat beskriver den folkkära artisten hur allt ska gå till.

”Vi beställde en lastbil som skulle köra ner till Spanien så vi kunde frakta ner lite saker som vi ville ha mer. allt från en ny barnstol till Alvin till skidor o skidkläder”, skriver Charlotte Perrelli.

”Vi ska nämligen åka upp till Sierra Nevada om en v och då vill va ha lite grejer där nere. Vi åkte till Länna sport för att köpa lite nya vintergrejer så vi kan ha dubbelt och lämna det i Spanien. Vi har bara ett par tim till Sierra Nevada så man kan faktiskt åka dit när man får lust”.

Gud så härligt!

Foto: TT

Annons