Charlotte Perrelli lämnar – beslutet i äktenskapet med Anders: ”Inte väntat mig”

30 dec, 2022, 16:00 

Charlotte Perrelli berättar själv om beslutet med maken Anders Jensen.

Annons

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har varit gifta sedan 2015. I dag lever de ett extravagant liv med sina barn hemma i lyxvillan på 800 kvadratmeter i Djursholm.

De har även en fjällvilla i Åre som inte går av för hackor. Där brukar de tillbringa stora delar av vintern och i år passade familjen även på att fira jul i det snötäckta och krispiga vinterlandskapet.

”Tacksam för att vi år efter år får uppleva detta. Vi älskar det här och kan inte tänka oss en bättre plats att fira jul på”, skrev en nöjd Charlotte Perrelli på Instagram.

Recept.se Nyhetsbrev

Charlotte Perrelli har åkt till Spanien

Familjen är vana vid att resa mycket. Bara några dagar efter julafton har de nu lämnat det kalla vädret och sökt sig till varmare breddgrader. I Spanien väntar en andra jul.

”Nu äntligen är vi i vårt andra paradis och fortsätter vårt julfirande! Det är sååå mysigt”, skriver Charlotte Perrelli på sin blogg och delar med sig av soliga bilder.

Annons

”Som vi njuter av lite soool. Hade inte väntat mig denna värmen i december. Det kan skifta ganska mycket men nu är det superskönt”, fortsätter hon.

Då lämnar Charlotte och Anders villan i Marbella

Tidigare i år sålde Charlotte Perrelli och Anders Jensen lyxvillan i Marbella. Prislappen landade på strax över 69 miljoner kronor. Nu har man slagit till på en ny lyxvilla i närområdet.

Vi köpte ett nytt hus redan i februari. Vi flyttar in i sommar och vi ser fram emot det. Huset ligger inte alltför långt ifrån vårt nuvarande hus.” skriver Anders i ett meddelande till Hänt.

”Vi lämnar huset den 28:e februari”.

Foto: TT/Instagram

Annons