Charlotte Perrelli visar upp nya bilderna inifrån lyxhuset – se den makalösa förvandlingen

Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen pendlar mellan sina två drömvillor i Marbella och Stockholm. Nu visar hon upp bilderna på lyxköket.
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen
Slå på ljud

Charlotte Perrelli, 46, var tidigare gift med Nicola Perrelli och ex-paret fick två barn ihop. Men efter fem år tog det slut och 2009 gick de igenom en skilsmässa.

Tre år senare hittade Charlotte kärleken på nytt, och det var Anders Jensen, 44, som fångade hennes hjärta! 2015 gifte paret sig och numera lever de på många sätt ett drömliv i sin villa på 800 kvadratmeter i Djursholm.

Charlotte Perrelli och Anders Jensens lyxliv i Sverige och Spanien

I Djursholms-villan är det fullt hus med fem barn. Anders och Charlotte har två söner ihop och Anders har även en dotter sedan ett tidigare förhållande. Men barnen har en hel del att sysselsätta sig med i det stora drömhuset, här finns allt de behöver och lite till – pool, jacuzzi och biljardbord är bara några av alla pråliga detaljer.

Som att det inte vore nog har familjen ytterligare en överdådig villa på 800 kvadratmeter i semesterparadiset Marbella. Enligt Aftonbladets uppgifter ska lyxhuset ha kostat rungande 50 miljoner kronor.

Tiden fördelas mellan de två pampiga husen men just nu befinner sig hela familjen i Spanien och har varit där runt en månad för att njuta av en välförtjänt semester.

Visar upp nya lyxköket

Paret har även passat på att renovera sitt kök, och i en uppdatering på sitt Instagramkonto verkar hon mer än nöjd med resultatet:

"Ansiktslyftning! Vårt kök behövde lite kärlek. Det var helt nytt, inte slitet men kritvitt och med andra ord.. lite tråkigt. Vi ville få in lite liv i det. Satte gråa Carrera, marmor skivor på köksön och på några partier på väggarna. Även hyllor. Det gjorde så mycket. Jag tycker det känns som ett nytt kök. Med ganska enkla medel", skriver hon i inlägget.

Sångerskan får idel lovord i kommentarsfältet av sina följare.

"Så stilrent, enkelt och supersnyggt!", skriver en användare medan en annan kommenterar:

"Snyggt, kul att kunna ändra med små medel ".

Foto: TT