Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har flyttat in i nya drömhuset – nu visar paret upp lyxen!

17 jul, 2023, 15:00 

Charlotte Perrelli och Anders Jensen visar upp lyckan!

Annons

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har aldrig gjort någon hemlighet av att de lever ett liv i lyx. De har en jättevilla i Djursholm, ett vinterparadis i Åre och en sommardröm i Spanien.

5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Nyligen bestämde sig paret för att sälja villan i Marbella och köpa ett nytt drömboende i närheten. Charlotte sa då till Expressen att man ville uppgradera sig och bo större.

”Vi älskar huset men vi är många och älskar att kunna bjuda ner hela vår stora familj hit till solen så vi vill helt enkelt ha några fler rum”, skrev Charlotte Perrelli i ett meddelande.

Annons
Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli har flyttat in i sitt nya sommarparadis!

Charlotte om lyxen: ”Trodde inte det var möjligt”

Och efter månaders bygg har det äntligen blivit dags för Charlotte och familjen att flytta in i det nya paradiset! På sin blogg berättar hon om det nya stora äventyret i spanska Marbella.

”Det känns overkligt men såå bra. Det har varit upp mot 100 man om dagen som jobbat och Antima som byggt åt oss har uppfyllt våra drömmar till punkt o pricka”, skriver hon och fortsätter:

”Trodde inte det var möjligt men jo, verkligen. Vi bor 500 meter över havet, rakt under pärleporten ….. och det känns vill jag lova”.

Annons
Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Anders Jensen och Charlotte Perrelli njuter av livet i spanska Marbella.

Charlottes nya lycka

På bilderna från nya bostaden syns en gigantiskt pool och en magnifik utsikt över Gibraltar och Afrikas kust.

Men nya huset är inte det enda som Charlotte kan glädjas åt. Nu kan hon äntligen spela padel igen, efter att ha haft problem med sitt knä den senaste tiden.

”Har varit lugn trots att jag har velat spela. Men idag har jag testat igen. Har fått svar på röntgen att det inte behöver OP utan enbart rehab. Sååå ljuvligt!!”, skriver en lycklig Charlotte.

Foto: TT/Instagram

Annons