Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli och Anders Jensens beslut för barnen: "Jättesvårt..."

17 sep, 2023, 16:00 

Nu berättar Charlotte Perrelli om beslutet.

Annons
7 saker du inte visste om Charlotte PerrelliBrand logo
7 saker du inte visste om Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli, 48, är en av våra mest folkkära schlagerdrottningar genom tiderna.

Med en makalös sångröst och härlig personlighet har hon genom åren samlat på sig trogna fans från alla Sveriges hörn – och även internationellt.

På Instagram har hon över 190 tusen följare som dagligen får ta del av hennes spännande liv, som hon ofta tillbringar tillsammans med maken Anders Jensen och barnen.

Charlotte Perrelli, Anders Jensen, Angelo, Alessio, Alvin och Adrian, Izabella Säsongspremiär på Gröna Lund, Stockholm 2023
Charlotte och Anders har en stor familj!

Charlotte Perrelli och Anders Jensens beslut för barnen: "Jättesvårt..."

Paret, som har varit gifta sedan 2015, har båda barn från tidigare realtioner: Charlotte har sönerna Angelo och Alessio, medan Anders har dottern Izabella.

Annons

Tillsammans har de sönerna Adrian och Alvin.

Det är ingen hemlighet att både Charlotte och Anders är enormt framgångsrika och lever ett liv i total lyx.

I en ny intervju med Expressen förklarar artisten nu hur paret tänker kring att "ge vidare en sund inställning till arbete och pengars värde till barnen".

– Det är jättesvårt och vi pratar väldigt mycket om det. Att försöka få dem att förstå. Jag vet inte hur ofta jag använder uttrycket: ”Nej. Tyvärr, det går inte. Pengarna är slut”, säger Charlotte till tidningen och fortsätter:

– Det har jag gjort med alla mina barn. Särskilt med de stora barnen, när de var små. Då sa jag ofta: ”Nej, jag har inte jobbat på jättelänge. Jag har inga pengar. Det går inte…” Bara för att de skulle förstå kopplingen att man måste jobba för att få pengar.

Annons