Perrellis och Carolas verkliga relation avslöjas – bilderna väcker starka reaktioner

Perrellis och Carolas verkliga relation avslöjas – bilderna väcker starka reaktioner

Carola och Charlotte möts för första gången efter all tid isär.

Allt om Carola Häggkvist!
0:54

Efter reklamen: Allt om Carola Häggkvist!

(0:54)

Slå på ljud

Charlotte Perrelli och Carola Häggkvist är två av Sveriges främsta schlagerdrottningar. I många år har de varit rivaler på scen när de tävlat i bland annat Melodifestivalen. Men bakom kulisserna har de alltid varit goda vänner och stöttat varandra.

Men på sistone har det varit tyst gällande den andre från bådas håll, vilket väckt frågetecken – hur står det egentligen till mellan dem? Nu avslöjar bilderna relationen.

Charlotte Perrelli och Carola Häggkvist på lyxresa

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har som bekant en 70-miljoners villa i semesterparadiset Marbella.

De fördelar tiden mellan 800-kvadratmeters Djursholmhuset och sitt Spanien-hem, men snart ska det säljas. Ja, nyligen avslöjades det att makarnas lyxvilla i Marbella ligger ute till försäljning – anledningen har de varit förtegna om, men nu är de i alla fall på plats.

Och någon annan som just nu befinner sig där är Carola.

Snart drar Carolas julshow med Måns Zelmerlöw i gång, och dessutom går snart flyttlasset från Sigtuna till stan – men innan dess njuter hon av några lediga dagar med dottern Zoe.

Schlagerdrottningarna återförenas

De har checkat in på lyxhotellet Boho Club som ligger i Marbellas mitt, och här om dagen hade Charlotte och Anders vägarna förbi.

Charlotte och Carola har själva delat bilder från deras möte på Instagram – och det verkar som att det var ett kärt återseende.

"Så kom underbara Charlotte till vårt hotell! Vi hann ta igen lite och insåg att vi har mycket gemensamt", skrev Carola.

"Ibland lyckas vi inte få till det och träffas, buissy på olika håll. Men sååå värdefullt när vi väl ses. Love you dearest och nu kanske det blir oftare", skrev Charlotte.

Nya bilderna väcker reaktioner

Och fansen jublar efter de nya bilderna:

"Schlagerbögshjärtat slår volter av denna bild", skriver en person och får medhåll från många andra:

"Sveriges två bästa sångerskor. Nummer ett och Nummer två"

"Fina ni!"

"Underbart att Ni lyckats styra ihop det. Jag har förstått att Ni faktiskt har en djup vänskapsrelation. Men alltid kommer ngt i vägen. Härligt att Ni äntligen fick till det."

Foto: TT