Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli om dolda kampen – berättar om problemen: ”Svårt”

08 jan, 2024, 10:00 

Att flytta till ett nytt land är inte helt lätt – berättar nu Charlotte Perrelli.

Annons

Charlotte Perrelli lever ett lyxliv med maken Anders Jensen och barnen. De har flera lyxiga bostäder till sitt förfogande, där bland annat ett paradishus i Marbella ryms på listan.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Det är också där de bor permanent sedan en tid tillbaka. Charlotte har på sin blogg skrivit öppet om hur härligt det är att leva i solen och prova på en helt ny vardag, långt bort från Sverige.

”Vi vill lära oss ett nytt språk och har bestämt oss för att flytta till Spanien. De små barnen har börjat en brittisk skola och pluggar spanska varje dag. Engelska har de bägge två sedan tidigare men nu får de sätta tänderna i ett nytt språk”, skrev Charlotte på Instagram då.

Annons
Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen är numer bosatta i spanska Marbella.

Charlottes och Anders nya liv

Familjen verkar minst sagt stormtrivas i Spanien.

Både Charlotte och Anders är flitiga med att dela med sig av bilder från det nya livet.

De behöver heller inte oroa sig för att vara ensamma, då både vänner och familj ser till att med jämna mellanrum flyga ner och besöka den nya Marbella-familjen.

Charlottes kamp: ”Svårt”

Men att flytta till ett nytt land, med annat språk och kultur, har inte varit helt lätt. Det har Charlotte märkt när hon om dagarna pluggat spanska för att bättre anpassa sig till det spanska livet.

Annons

På sin blogg skriver hon nu om kampen, hur hon dagligen kämpar för att förbättra sitt spanska vokabulär så att hon en dag ska kunna vandra runt och prata flytande.

”Puh, svårt… saknar så mycket ord i grammatiken och mitt ordförråd är inte så stort som jag önskar. Men men… skam den som ger sig!” skriver Charlotte Perrelli.

Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli tycker det är svårt med spanska.

Foto: TT

Annons