Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli om lyxlivet med maken Anders: "En mindre förmögenhet – 300 miljoner"

12 maj, 2024, 08:00 
Charlotte Perrelli avslöjar exakt vilken sorts lyx hon kostar på sig.
Annons

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen är två livsnjutare av rang. De jobbar hårt, men ser också till att unna sig en god portion av livets goda.

Charlotte drar in pengar på artistframträdanden och olika kommersiella samarbeten. Anders är VD för det ständigt växande bolaget Ryds Bilglas. Båda verksamheterna blomstrar – och Charlotte ser till att återinvestera i sig själv.

5 saker du inte visste om Anders JensenBrand logo
5 saker du inte visste om Anders Jensen

I en intervju med Damernas värld berättar 49-åringen om hur hon pungat ut stora belopp för att se så lyxig ut som möjligt under sina framträdanden i Eurovision.

Annons

Charlotte Perrelli om lyxlivet: "300 miljoner som"

Hon har bland annat specialbeställt tre klänningar från det exklusiva märket Albina Dyla.

– Jag har inte varit med på Eurovision på 16 år. Det är 25-årsjubileum för min vinst. Det var på tiden att gå all in och det är värt att lägga ner en mindre förmögenhet. Broderi för hand ochm skrädderi kostar ju och många månaders arbete ligger bakom, säger Charlotte till Damernas värld.

Annons
Charlotte Perrelli
En av dräkterna från Albina Dyla!Ida Marie Odgaard

De tre dräkterna är bara en del av lyxet och "bling-blinget" som Charlotte förberett för Eurovision. Hon har också ringar från Engelbrekt Stockholm, armband från Cartier och skor från Jimmy Choo, Aquazarra och Tom Ford. Man blir ju grön av avund!

Charlotte Perrelli: "Jag älskar det verkligen"

Hon lämnar inget åt slumpen.

– Det är 300 miljoner människor som tittar, då är det all in som gäller. Utöver flera månaders arbete med kläderna så ska det ska fixas naglar, det ska solduschas, nytt löshår ner till rumpan, makeuplooken ska sättas … Det är så mycket förberedelser för de här minuterna som jag står på scenen. När jag lägger ner så mycket tid och arbete så vill jag ju att det ska bli bra. Men jag älskar verkligen förarbetet, säger Charlotte.

Annons

– Jag skulle aldrig göra det här halvhjärtat – när jag kommer dit är allt på plats. Sången, visst, men även kläderna, looken … Att ge publiken en show på alla plan är målet och det är därför jag är där.

Annons