Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli reagerar på Anders Jensens dyra lyxgåva

31 aug, 2023, 15:30 
AvGabriella Hall
Så mycket kostar en kärleksgest efter åtta år som gift.
Annons

I stil med Charlotte Perrellis och Anders Jensens extremt lyxiga bröllop på slottet Chateau d'Esclimont slår Anders på stort för att fira just den dagen de lovade att älska varandra i nöd och lust.

Det var den 29 augusti 2015 som paret gifte sig och i år firade de gummibröllop. Paret var inte i Frankrike som för åtta år sedan. De befann sig inte ens på samma plats.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Charlotte Perrelli firar bröllopsdag utan Anders Jensen

På självaste årsdagen var Anders nämligen bortrest, något han avslöjar för sina följare på Instagram-story.

"Gammal regel. Har man varit på tjänsteresa på bröllopsdagen så får man försöka kompensera...", skriver han och taggar sin fru i bilden. Bilden visar en svart påse med en vit blomma och med stora vita bokstäver står texten "Chanel" skriven. I påsen rymmer sig Perrellis present.

Annons
Anders Jensens lyxgåva till Charlotte Perrelli
Chanel till Charlotte!

Men vad Anders gett henne delar han inte med sig av, utan det gör Charlotte själv.

Charlotte Perrelli reagerar på Anders Jensens dyra lyxgåva
Charlotte lycka över lyxgåvan!

”Alldeles generad... Darling... OMG!”, skriver hon i en Instagram-story. Gummibröllopsgåvan är en vit väska med guldiga detaljer från det franska modehuset Chanel.

Anders Jensens exklusiva gåva till Charlotte Perrelli

Väskan är en vit Chanel Flap Bag, men inte vilken Flap Bag som helst. Det är en Chanel Classic Flap Bag skapad av Karl Lagerfeld 1983. Chanel-butikerna har ett noga kurerat urval för att ge en unik upplevelse till besökarna. På märkets officiella hemsida går det därför inte att hitta den exklusiva väskan. Det finns däremot en gul väska av samma model som kostar cirka 112 000 kronor. Väskan finns också i svart men för den lämnas priset enbart ut på begäran.

Annons

Så svaret på vad Anders lyxgåva till Charlotte faktist kostade är oklart. Men oavsett priset är det tydligt att Charlotte är mycket tacksam över presenten. Och i slutändan är det nog själva gesten av kärlek som betyder mest.

Foto: TT

Annons