Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli rörd till tårar – väljer att berätta om situationen med Anders Jensen

29 jun, 2023, 09:00 

Charlotte Perrelli visar upp lyckan med maken Anders Jensen.

Annons

Charlotte Perrelli vet hur man njuter av livets goda dagar. Tillsammans med maken Anders Jensen har hon en lyxvilla i Djursholm, ett vinterparadis i Åre – och en sommardröm i Spanien.

5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

När det är kallt kan paret åka skidor, när det är varmt kan de ta sig utomlands och njuta av solens varma strålar, härligt badhäng med barnen och roliga utomhusaktiviteter i diverse slag

Det var också i Spanien som Charlotte, Anders och barnen Angelo, 19, Alessio, 17, Izabella, Adrian och Alvin, 4, valde att fira en tropisk midsommar.

Charlottes lycka med maken Anders

På sociala medier delar Charlotte flitigt med sig av det spanska äventyret. Strandhäng, svajande palmer och svalkande pooler är bara några av sakerna som ramar in vistelsen.

Annons

”Hela familjen är i Spanien…. Även syrran, hennes man o barn och mamma o pappa! Precis som vi i alla år firat midsommarhelgen. Firat de senaste 15 åren i Spanien o innan dess var vi i Småland när barnen var små. Det är också extremt mysigt och det är fantastiskt med det lantliga. Doften, luften är ljuvlig”, skriver Charlotte på sin blogg.

Charlottes känslostorm ”Alldeles gråtmild”

Men det är inte bara familjen som Charlotte och Anders njuter med. Paret har även belönats med grannar som de gillar att umgås med och tillsammans avnjuta härliga middagar.

”Hemma hos grannar i Spanien. Såå ljuvligt och naturen är näst intill overklig…. Det är så vackert så man blir alldeles gråtmild. Syrran, Jeppe cch jag hade en helskön kväll med en massa underbara vännner”, skriver Charlotte vidare.

Foto: TT/Instagram

Annons