Charlotte Perrelli visar upp sin okända pappa – har hållit sig undan rampljuset

Charlotte Perrelli visar upp sin okända pappa – har hållit sig undan rampljuset

Foto: TT/Instagram

Nu visar sångfågeln upp familjemedlemmen!

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!
0:31

Efter reklamen: Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

(0:31)

Slå på ljud

Charlotte Perrelli har en riktigt stor familj, så om man inte håller koll på hela skaran är det inte konstigt. Hon visar ofta upp maken och barnen på Instagram, men det är en person som hållit sig undan strålkastarna.

Nu visar hon upp sin pappa Berth – och det tillhör inte vanligheterna!

Charlotte Perrellis nya bild på maken Anders Jensen – visar sanningen om relationen

Kusligt lik mamman

Familjen Perrelli/Jensen har minst sagt fullt hus i sina många lyxvillor. Tillsammans har de barnen Adrian och Alvin, och Anders har dottern Izabella sedan ett tidigare äktenskap. Charlotte har också sönerna Angelo och Alessio från en tidigare relation.

Skulle alla samlas är det alltså fem barn att hålla koll på – även fast bara Adrian och Alvin är de egentliga småttingarna.

Men som tur är finns hjälpen nära, och Charlotte har en fin relation till sin mamma och pappa som säkerligen bistår med barnvakt när det krisar. Och visst är Charlotte och mamman Monica Svensson kusligt lika?

När Charlotte laddade upp en bild på sig och sin mor tappade följarna hakan – och det är inte svårt att se varför!

Charlotte Perrelli visar upp nyrenoverade lyxvillan i Djursholm – 70 miljoner kronor

Visar upp okända pappan

Därmed fick mamman Monica sola sig lite i strålkastarnas ljus, men både hon och Charlottes pappa Berth Nilsson har ju inte alls synts lika mycket som sin dotter.

Det är säkerligen många som inte ens känner till stjärnans föräldrar, som verkar trivas bra i bakgrunden. I en tidigare intervju med Hemmets journal berättade hon om sin far, och att deras uppväxt präglats av pappans sjukdomskamp.

– Min pappa Berth är frisk från sin panikångest sedan runt 20 år tillbaka, men under flera år av min uppväxt var han så sjuk att han inte gick utanför huset, sa hon då.

På Fars dag var det dags att hylla alla pappor där ute, och då bestämde sig Charlotte för att visa upp Berth med en fin kärlekshyllning:

"Pappa!!!! Love you to the moon and back!" Skriver stjärnan.

Foto: TT