Charlotte Perrellis äldsta söner har växt upp – så ser de ut idag!

14 jun, 2022, 17:00 
AvElham Mohamed
Charlotte Perrelli

Charlotte Perrellis bild på instagram väcker reaktioner bland följarna. Sönerna är svåra att känna igen!

Annons
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Att Charlotte Perrelli är en folkkär artist och nöjespersonlighet är det få som har missat. Det är dock fler som har svårt att hänga med i den hisnande takt som hennes barn växer upp i.

Inte ens Perrelli hänger med

Efter att hon publicerat en bild tillsammans med sönerna Angelo, 18, och Alessio, 16, i samband med skolavslutning, väller kommentarer in kring pojkarnas ålder.

"Hur gamla är de nu?", skriver en användare.

"När blev dom så här stora?", skriver en annan.

Pojkarna växer så snabbt att inte ens Perrelli hinner med. I en kommentar på Instagram skriver hon till och med att sonen Alessio är 17 år trots att det dröjer till oktober innan han faktiskt fyller år.

Så stor är Perrellis familj

Familjen är stor om man räknar hela bonusfamiljen. Perrelli har totalt fyra egna barn som stundom bor med henne och maken, Anders Jensen, i den stora Djursholms-villan.

Annons

Men låt oss bryta ner det ytterligare. De äldsta sönerna på bilden ovan har hon från en tidigare relation. Och tillsammans med den nuvarande maken har hon sönerna Adrian, 8, och Alvin, 3.

De äldsta bröderna är inte ensamma om att ha sommarlov!

Men det är inte enbart pojkar bland barnen i villan utan Anders har sedan tidigare också dottern Izabella. Perrellis relation med bonusdottern är utifrån instagram-inläggen att döma fylld med kärlek, trots att hon och maken ibland har lite olika syn på uppfostran.

– Det var en stor skillnad när det kom in en tjej i bilden. Jag tyckte att Anders var lite sjåpig, har hon tidigare sagt i podcasten Talk to me.

Foto: TT, Instagram

Annons