Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis ånger – beslutet efter alla år: "Känner helt annorlunda"

18 mar, 2023, 13:00 

Charlotte Perrelli har ångrat sig. Nu berättar hon varför.

Annons

Det finns få artister som når samma nivå av stjärnglans som Charlotte Perrelli. Hon har gjort det mesta man kan göra på scenen – och ännu har hon inte trappat ned.

Men under åren har hon fått en annan syn på saker och ting, när det kommer till hennes karriär.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Charlotte Perrellis beslut för familjen – drar sig tillbaka

Charlottes meritlista går inte av för hackor. Hon är tvåfaldig Melodifestivalen-vinnare, varav det första deltagandet 1999 till och med ledde till Sverige-vinst i Eurovision song contest.

Det var med låten Tusen och en natt, eller Take me to your heaven som hon sjöng sig rakt in både svenskarnas och européernas hjärtan. Sedan dess har karriären inte gått att bromsa.

Nio album, flera böcker, anrika musikalroller och tv-framträdanden senare är hon fortfarande en av våra största artister. Däremot berättade hon i fjol att hon valt att sakta ned sitt tempo, för att stötta maken Anders Jensen.

Annons

"Nu jobbar Anders extremt mycket. Det är hans tid! Nu är det min tid att backa honom. Jag tar ett steg tillbaka (ska inte sluta jobba) men låter han jobba mer, jag tar större ansvar för familjen, reser ibland med honom på viktiga jobb….. som idag. Idag åker vi till New York" Skrev hon på sin blogg då.

Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Nu ställs familjen i första rummet.

Charlotte Perrelli har ångrat sig – berättar själv

Hon har alltså inte lämnat musiken bakom sig. För en vecka sedan berättade hon på sin blogg att hon är i full gång med att spela in ny musik, något som gör henne överlycklig.

Dessutom har hon nu valt att uppmärksamma sina många år på scenen lite extra. På sin blogg berättar hon att hon beställt guld-och platinaskivor för hennes bästsäljande album, för att hänga upp hemma.

Men det var ju flera år sedan, så varför har de inte redan hängt på hennes väggar i lyxvillan på Djursholm?

"Förr tyckte jag inte det var så roligt, struntade i att hänga upp dem och de stod mest o samlade damm i någon skrubb." Förklarar hon på sin blogg.

Nu har hon däremot ångrat sig:

"Nu känner jag helt annorlunda. Vill inget hellre än ha alla guld o platina skivor från alla olika länder. Tycker det är roligt och en del av min karriär."

Charlotte Perrelli på scen i Melodifestivalen
Charlottes tur att skina – fram med guldskivorna!

Foto: TT

Annons