Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis arga svar – efter kommentaren om äktenskapet med Anders Jensen

24 aug, 2023, 13:30 
Charlotte Perrelli och Anders Jensen

Charlotte Perrelli har fått sitt äktenskap med Anders Jensen ifrågasatt.

Annons

Charlotte Perrelli och Anders Jensen lever mångas drömliv. Det är lyx och flärd för hela slanten – parat med en hel del hårt arbete såklart.

Charlotte drar in pengar på sina framträdanden och olika samarbeten. Anders är VD för bolaget Ryds Bilglas och affärerna verkar minst sagt gå bra. Bland annat har paret haft nog med pengar för att köpa en lyxvilla på Marbella för ungefär 50 miljoner kronor.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Charlotte Perrelli rasar – berättar sanningen om maken Anders Jensen

Det går ingen nöd på familjen Perrelli/Jensen, det vill säga.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen – vilket drömpar!

Nyligen meddelade Anders och Charlotte att de har utökat sitt affärsimperium med ännu en investering. Den här gången har makarna blivit delägare i en restaurang, Rummel i Vasastan i Stockholm.

Annons

"Det är en lyx att få omge sig med Såå kompetenta människor som denna skara är. Matrecensenterna jublar och betygen haglar in. Maten är rent av gudomlig", skriver Charlotte på Instagram.

Men med framgångar kommer oundvikligen kritiker. En sådan har letat sig in på Charlottes Instagram-konto, vilket sajten Bloggbevakning också uppmärksammat.

"Grattis, men ingen avundsjuka jag undrar bara… Varför är ni inte nöjda med det ni redan har? Varför ska ni alltid hitta på fler och fler saker?", skriver användaren.

Charlotte har 192 000 följare och får ofta så många kommentarer att det vore ett heltidsjobb att svara på alla. Men något med just den här piken gjorde henne tydligen manad att komma med en replik.

"Vem har sagt att vi inte är nöjda? Ska man sitta på rumpan och sluta jobba? Njae, vi gillar att vara aktiva!", skriver Charlotte.

Lars Johansson: "Sitt fula tryne"

Det här är inte första gången Charlottes och Anders lyxliv blir ifrågasatt. Lars Johansson, skribent för Svensk Dam, har adresserat just detta i en krönika.

– Var större än att låta Jante visa sitt fula tryne i ert medvetande för att sedan låta honom fortsätta ut i fingrarna som knattrar in elaka kommentarer på sociala medier, skriver Lars i krönikan

– Klart Charlotte Perrelli ska kunna visa sina underbara semestrar och glimtar från sin fantastiska tillvaro utan att dömas. Sångerskan har mer än väl arbetat ihop till sina framgångar och vi andra ska bara vara glada över att hon då och då bjuder på inblickar i det fascinerande liv hon skapat.

Annons