Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis avslöjande om Anders Jensen – allt är inte som det ser ut

21 aug, 2023, 06:00 
Nu svarar Charlotte Perrelli på en fråga om maken Anders Jensen, och konstaterar att allt inte är som det ser ut på sociala medier.
Annons

Superparet Charlotte Perrellis och Anders Jensens liv går som på räls! I dagarna avslöjade de deras sprillans nya projekt ihop: en restaurang. Där kommer familjen samlas för många långa middagar kan man ju tänka sig, och paret verkar oerhört stolta.

Men det Charlotte och Anders visar upp på sociala medier är inte hela sidan. Det avslöjar Charlotte nu.

7 saker du inte visste om Charlotte PerrelliBrand logo
7 saker du inte visste om Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli och Anders Jensen om nya initiativet

Visst kom det som en överraskning att schlagerdrottningen Charlotte Perrelli tagit sig in i krogbranschen ihop med maken. På Instagram berättade hon att hon och Anders startat ett investmentbolag, och har via det blivit delägare i restaurangen Rummel i Stockholm.

– Maten är rent av gudomlig, skriver hon, och enligt hemsidan kan man njuta av mat från det europeiska köket där.

Annons

I kommentarsfältet haglade gratulationerna in, och det var säkerligen många av Charlottes följare som såg till att boka in en mysig middag där – och det kan bli kändistätt.

– Gud vad kul! Grattis! skriver Carina Bergfeldt.

– Wow!!! Stort grattis 😍🙌🙌🙌 kommenterar Filippa Rådin.

Frågetecknet kring Anders Jensen – Charlotte Perrelli svarar

För att fira tog Charlotte och Anders med sig hela stora familjen till Rummel. Barnen var med, och likaså Charlottes föräldrar som man ofta ser på Charlottes sociala medier.

Charlotte och hennes föräldrar har en oerhört fin relation, och det är tydligt att de värnar om varandra och ser till att ses så mycket som de bara kan. Hon hyllar de gärna, och bjuder med dem på semester till Maldiverna.

Men det fick följarna att undra.

"Dina föräldrar är alltid med, Anders mamma aldrig?" Frågar sig en användare.

Ja, Anders familjeliv är inte lika publikt som Charlottes. Men det betyder inte att de inte är där. Charlotte klargör att allt inte är som det ser ut på sociala medier:

"Jodå, ibland men inte lika ofta. Träffade henne för ett par dagar sedan. Min Mamma bor granne med oss vilket gör det väldigt naturligt."

Charlotte Perrelli och Monica Svensson
Charlotte delade en aningen suddig bild ihop med mamma Monica Svensson, som fick följarna att häpna över hur lika de är.

Foto: TT/Instagram

Annons