Charlotte Perrellis avslöjande om kärlekslivet – efter tuffa tiden

Det börjar ljusna för schlagerdrottningen Charlotte Perrelli.

Slå på ljud

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har spenderat en fantastisk sommar tillsammans, men det har varit ett ovanligt år för den svenska schlagerstjärnan.

Charlotte som är van att uppträda var och varannan kväll och ständigt vara på väg ut på turné eller nya projekt, men i och med pandemin förändrades allt nästan över en natt.

Maken har fortsatt jobba som vanligt, vilket är en hel del. Men det påverkar inte deras relation, säger Charlotte i en intervju med Aftonbladet.

– Ja, han jobbar extremt mycket. Men det påverkar inte vårt kärleksliv eller vår relation.

Och relationen och körlekslivet, ja det är på topp.

– Det är det inget fel på. Vi har det ofantligt bra. Vi är så lyckligt lottade att vi har varandra, att vi har en så fin, stor familj och att alla är friska. Vi har ett jättebra kärleksliv och kärleksförhållande.

Charlotte Perrelli äntligen på scen igen

Det har gått hela ett och ett halvt år sedan Charlotte Perrelli senast stod på scen framför en publik. Men i "Allsång på Skansen" bröt schlagerdrottningen den långa pausen.

– Det är faktiskt konstigt. Självklart är igenkänningsfaktorn rätt hög. Man har ju gjort detta hela livet. Men det var rätt annorlunda nu, för ett och ett halvt år är en rätt lång frånvaro i det här sammanhanget. Jag fick verkligen upp en puls och det blev mer nervöst, sa Charlotte Perrelli till Aftonbladet efter programmet.