Charlotte Perrellis bakslag i karriären: "Satt sig på stämbanden"

Charlotte Perrellis bakslag i karriären: "Satt sig på stämbanden"

Charlotte Perrelli såg fram emot spelningar i restriktionsfria tider, men nu tvingas hon ställa in på grund av hennes hälsotillstånd.

Här är Sveriges 5 rikaste!
Slå på ljud

Liksom många andra har Charlotte Perrelli , 47, stått utan artistjobb framför publik under en längre tid, då nöjesbranschen var en av de branscher som drabbades hårdast under pandemin.

Men när 500 personer tilläts i publiken bröt schlagerdrottningen den långa pausen med ett framträdande i "Allsång på Skansen". Det hade då gått ett och ett halvt år sedan hon fick höra publikens jubel.

– Det är faktiskt konstigt. Självklart är igenkänningsfaktorn rätt hög. Man har ju gjort detta hela livet. Men det var rätt annorlunda nu, för ett och ett halvt år är en rätt lång frånvaro i det här sammanhanget. Jag fick verkligen upp en puls och det blev mer nervöst, sa hon då till Aftonbladet.

Charlotte Perrelli tvingas ställa in – tappat rösten

Nu har maxgränsen slopats helt och hållet, och i helgen hade Charlotte två inplanerade middagsshower på Elite Marina Tower i Stockholm, under fredagen och lördagen, och de såg hon självfallet otroligt mycket fram emot.

Men nu när pandemin inte längre stoppar henne, så gör dessvärre hennes hälsotillstånd det. Mellostjärnan tvingas nu ställa in på grund av sjukdom.

”Charlotte har åkt på en förkylning som satt sig på stämbanden. Hon har helt enkelt ingen röst”, skriver hennes manager Joakim Jordansson i ett sms till Aftonbladet och fortsätter:

”Vi letar just nu efter nya datum inom en snar framtid för de inställda showerna i Stockholm”.

Foto: TT