Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis bakslag med Anders Jensen – kampen utomlands: ”Vi hade ju…”

06 nov, 2023, 18:30 

Charlotte Perrelli och Anders Jensen försöker få till en affär.

Annons

Charlotte Perrelli har alltid varit öppen med att hon uppskattar ett liv i lyx. Samma gäller maken Anders Jensen och det är också därför som de har lyxiga bostäder i både Sverige, Åre och Spanien.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Det varma klimatet verkar dock lite extra tilltalande. Efter att ha rest fram och tillbaka till Spanien, har familjen nu bestämt sig för att prova på att ha sin bas i det lyxiga Marbella.

Beslutet kom dessutom i nära anslutning till Charlottes och Anders nya husköp – ett specialdesignat drömhus där hela familjen kan umgås och njut av varandras förträffliga sällskap.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen.

Charlottes och Anders bakslag i Spanien

Att bosätta sig i Marbella gör också att det blir lättare att lära sig spanska. Språket pluggas nu av hela familjen och förhoppningen är så klart att det ska bli lättare att anpassa sig till den spanska vardagen.

Annons

Men mitt bland all glädje finns ett bakslag. Tidigare lyxhuset i Marbella har ännu inte sålts, trots att det till en början verkade bli en snabb affär och paret själva gick ut med att försäljningen hade gått vägen.

”SOLD…. Vi har några månader kvar att tillbringa här men sedan lämnar vi över nycklarna till nästa ägare. Som vi har njutit av detta ställe. Hela familjen och släkten. Tack Oak Valley för allt…. Nu väntar nya äventyr. Efter bara tre visningar…. Fler än vi som föll pladask för detta ställe”, skrev Charlotte.

Charlotte om varför husköpet inte blev av

För Expressen förklarar Charlotte Perrelli vad som hänt sedan dess och berättar att köparen tvingades dra sig ut hastigt.

”Vi hade en köpare som var väldigt tidig med att skriva kontrakt och ville ha huset. Han betalade handpenning och skötte sina åtaganden men när vi sedan skulle ha 'closing' så hade deras ekonomiska förutsättningar förändrats och de hade inte längre möjlighet att slutföra köpet. Därav är huset återigen till salu”, skriver Charlotte till Expressen.

Nu håller vi alla tummar för att Charlotte och Anders hittar en köpare. Utgångspriset ligger på ungefär 72 miljoner kronor, så det är heller inte vem som helst som har råd med huset.

Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli.

Foto: TT

Annons