Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis beslut efter 25 år – nu har hon bestämt sig: ”Svårt”

28 jan, 2024, 16:30 

Charlotte Perrelli har bestämt sig efter alla turer.

Annons

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen packade sina väskor, tog flyget och installerade sig i sitt nya hem i Marbella – och sedan dess har de aldrig blickat tillbaka.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Här lever de i värmen, med närhet till både pool och hav, och provar på att leva i ett helt nytt land, där barnen fått börja i ny skola och Charlotte tagit sig an en vardag som består av att lära sig spanska språket.

”De små barnen har börjat en brittisk skola och pluggar spanska varje dag. Engelska har de bägge två sedan tidigare men nu får de sätta tänderna i ett nytt språk”, skrev Charlotte på Instagram.

Annons
Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen är sedan en tid tillbaka stationerade i spanska Marbella.

Charlottes beslut: ”Bestämde mig”

Nu är det dags för Charlotte att lämna det soliga landet och i stället söka sig till Luxemburg. Däremot var det ingen självklarhet att resan skulle bli av, med tanke på Charlottes senaste hälsoperiod.

”Har varit så kraxig och hängig i 2 veckor nu så det var faktiskt ett svårt beslut om jag skulle åka el inte. Ena dagen känner jag mig bra, nästa lite svag. Lite huvudvärk, trött…. Hostar börjar avta. Det går upp och ner helt enkelt”, skriver hon på sin blogg och fortsätter:

Annons

”Men, jag bestämde mig för att åka”.

Berättar själv – 25 år senare

Varför Charlotte bestämt sig för att resa till Luxemburg har med Eurovison song contest att göra. Det var 25 år sedan landet var med i musiktävlingen senast – och 25 år sedan Charlotte vann Eurovision.

”För mig är det 25 år sedan jag vann i år och med det i bagaget skulle jag kunna resa runt i Hela Europa o vara med på alla nationella uttagningar och tv shower. Det funkar såklart inte”.

Annons

”Jag har valt att tacka Ja till några. Det inkluderade Luxemburg”.

Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli.

Foto: TT

Annons