Charlotte Perrellis dolda tragedi med maken Anders

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen kämpande länge med att få barn ihop.

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har i dag två barn tillsammans. Men vägen dit var inte lätt. Nu berättar hon om den svåra tiden.

Slå på ljud

Artisten Charlotte Perrelli, 46, har varit barnkär sedan en lång tid tillbaka. Med den före detta maken Nicola Perrelli fick hon två barn utan någon större kamp. Och när de skilde sig tänkte hon att det inte skulle bli några fler barn för hennes del.

Men sedan träffade hon sin nuvarande make Anders Jensen och de gifte sig 2015. Då började de få en längtan efter gemensamma barn.

LÄS MER: Charlotte Perrelli och Anders Jensen – bilden visar sanningen om äktenskapet

Denna gång skulle det dock inte vara lika okomplicerat. I tv-programmet "Var fan är storken?" med Carina Berg, berättar nu Charlotte om den svåra tiden med flera tunga bakslag.

Att bli gravid var inte problemet

Många har svårt att bli gravida, men för Charlotte var det inte det som var problemet. Utan hon blev gravid redan tre månader efter att hon träffade Anders.

– Det vi brottades med var ju att hjärtat slutade slå. ”Missed abortion” som det kallas när barnet dör i magen. Och det var nio missed abortions, säger hon.

Foto: Kanal 5 / Discovery+ från "Var fan är storken?"

Komplikationer varje gång

Första gången det hände henne minns hon som en av de jobbigaste, då hon inte varit med om något liknande förut.

– Jag var helt knäckt, kanske den gången som jag tagit det tuffast, för det var första gången jag drabbades av det. Och samma dag som jag fick missfallet skulle jag ju jobba och stå på scen i vita kläder och var livrädd för att man ska blöda igenom.

LÄS MER: Anders Jensens beteende väcker starka reaktioner

Men sedan blev Charlotte gravid igen, igen, och igen – men varje gång var det något som hände.

– Det gick någonstans kring tio till tolv veckor och så slutade det funka.

Charlotte visade en oberörd fasad utåt

Många gånger då Charlotte fick ett hemskt besked behövde hon snabbt ställa om på grund av sitt jobb. Och att visa sig oberörd var inte alltid det lättaste.

– Jag minns så tydligt när jag precis skulle in i Mello med ”Mitt liv”. Jag ska bara åka på det här ultraljudet för det är skönt att ha det gjort innan. Och direkt när de gör ultraljudet så ser jag på skärmen: ”fan det har slutat slå”. Och då var det en bebis liksom. Det var lite kämpigt faktiskt, berättar hon för Carina Berg.

Men till slut vände turen, och i dag har Charlotte och Anders sönerna Adrian, 7, och Alvin, 2.

Foto: TT / Kanal 5 / Discovery+