Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis fantastiska nyheter med Anders Jensen – nu berättar hon!

11 okt, 2023, 18:30 

Nu delar Charlotte med sig av glada nyheter från sitt älskade Spanien!

Annons

Charlotte Perrelli lever ett strålande liv. Hon och maken Anders Jensen har lämnat Sverige, bosatt sig i Spanien med barnen och njuter just nu för fulla muggar av den gassande solen.

Anders Jensens mångmiljonklipp – i Charlotte Perrellis ekonomiska krisBrand logo
Anders Jensens mångmiljonklipp – i Charlotte Perrellis ekonomiska kris

De har dessutom köpt en ny lyxvilla i Marbella där hela familjen får plats. Här kan mamma, pappa och barn glädjas åt härliga måltider, intressanta diskussioner och glatt poolhäng.

”Vi har längtat efter att få känna på en ny vardag. Vi vill lära oss ett nytt språk och har bestämt oss för att flytta till Spanien. De små barnen har börjat en brittisk skola och pluggar spanska varje dag. Engelska har de bägge två sedan tidigare men nu får de sätta tänderna i ett nytt språk”, skriver Charlotte Perrelli på Instagram.

Fantastiska nyheter med Anders Jensen

Nu har Charlotte tagit ett ytterligare steg i sitt spanska liv. Den 7 oktober fyllde artisten 49 år och passade då på att fira den stora dagen i sitt älskade Spanien med sina nära och kära.

Annons

”Vilken otrolig helg jag har haft med stora familjen och med vänner här……jag har blivit firad. MEN det är ju ett år kvar tills det blir firande på riktigt. Då blir jag 50”, skriver hon på sin blogg.

Charlotte beskriver det som vansinnigt att hon nästa år fyller 50.

”Har ingen åldersnoja, det låter vara orimligt att jag skulle vara 50 år. Jag känner mig som …. 35. Men är så tacksam att jag får fylla år, att jag blir äldre…..För vad hade alternativet varit. Bra mycket värre…”.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen lever ett lyckligt liv i Spanien!

Perrellis vilda lycka: ”Så bortskämd”

Charlotte verkar verkligen haft en toppendag. På bilder kan man se hur hon njuter med Anders Jensen, vänner och familj. Dagen till ära har hon dessutom blivit serverad en riktig drömtårta.

”Sååå otroligt bortskämd som jag blivit. Med kärlek, uppskattning, blommor, sms, teckningar och otroligt fina presenter. Tack tack tack!!!! På tok för mycket”, skriver hon.

Foto: TT/Instagram

Annons