Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis osannolika lyxliv med kärleken Anders Jensen

11 aug, 2021, 18:00 
https://image.svenskdam.se/image-7273048?imageId=7273048&width=1320&height=1320&cropw=60.61&croph=52.24&x=28.57&y=9.36
Lars Johansson
Charlotte Perelli och Anders JensenS
Charlotte Perrelli och hennes Anders Jensen har verkligen haft en helt underbar sommar. Tiden har delats mellan det enorma lyxhuset i Spanien och hemmaplan i Sverige. Foto: Instagram
Våra svenska kändisar flashar gärna med sina lyckade och romantiska semesterresor i flotta miljöer.
Men samtliga ligger i lä när det kommer till en viss härlig småländsk ultradiva – där slår ingen Charlotte Perrelli på fingrarna.
– Spelar ingen roll vart jag är, hemma är med dig, skriver sångerskan under en av sina Instagram-bilder där hon poserar med sin Anders Jensen vid kanten av parets gigantiska pool i Spanien.
Annons
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Var har ni läsare varit romantiska med er älskade under semestern?

I en stuga vid havet, under några hotellnätter i Göteborg, vid en charterresa (Förhoppningsvis covidsäker) till Kroatien eller hemmavid i solstolen?

Misstänker att det nog sett ut så för många av Svensk Damtidnings läsare.

Så har det definitivt inte sett ut för folkkära Charlotte Perrelli och hennes make Anders Jensen.

Sångerskan har genom åren gjort sig känd för sin exklusiva smak och sina extravaganta boenden. Hemmet i Djursholm är 800 kvadratmeter stort, köptes för 20 miljoner kronor och har sedan dess totalrenoverats. Pool och tennisbana finns på tomten.

I garderoberna hänger märkeskläder från världens ledande modehus och på ringfingret skiner en bröllopsring värd närmare en miljon kronor.

Givetvis har årets semester inte bara gått i kärlekens tecken för Charlotte Perrelli – utan också i lyxens.

Charlotte Perrellis och Anders Jensens lyxhus i Spanien. Enligt uppgift ska det ha kostat 50 miljoner kronor. Ett ställe värdigt att hylla kärleken i.

Charlotte Perrellis lyxhus ska ha kostat 50 miljoner kronor

Hon och Anders Jensen har ett enormt hus i exklusiva spanska orten Marbella där de kunnat njuta fullt ut tillsammans med barnaskaran.

Annons

Huset byggdes av fastighetsbolaget Celine Property Group, som specialiserat sig på överdådiga villor. I mäklarannonsen beskrevs parets nya hus som ett kontemporärt projekt med maximalt skyddad insyn.

Jättebygget är på 745 kvadratmeter och har fem sovrum samt sju badrum. Garaget har plats för tre lyxbilar, och den totala ytan för fastighetens terrasser tar andan ur en – 543 kvadratmeter.

Dessutom. Fastigheten har en 50 kvadratmeter stor infinity-pool med utsikt över havet – där bortom horisonten finns den afrikanska kontinenten.

I och med söderläget, har familjen möjlighet att njuta av den spanska solen hela dagen.

– Det är ett väldigt fint område, det är lugnt och det är knäpptyst. Det här är precis vad vi letat efter, har Charlotte Perrelli sagt till Aftonbladet.

– Det tog oss över två år och vi har säkert kollat på mellan femton och tjugo hus innan vi hittade rätt. Men när vi kom hit så kände både Anders och jag att det här är precis vad vi letat efter.

Annons

Artistkollegan och vännen Pernilla Wahlgren bor sedan tidigare i området, hon har skämtsamt kommenterat Charlotte Perrellis husköp:

– Hennes garage är större än mitt hus.

Charlotte Perrelli njuter i fulla drag på den lyxyacht familjen hyrde i spanska Marbella.

Charlotte Perrelli hyrde lyxyacht för 30 000 kronor – om dagen

Bland grannarna märks den ryska presidenten Vladimir Putin och även bortgångna artisten Marie Fredriksson har vistats här. Legendariska skådespelerskan Audrey Hepburn hade ett hus i området fram till sin 1992 då hon gick ur tiden.

Charlotte Perrelli delar frikostigt med sig av sitt liv på Instagram. Under sommaren har man kunnat se henne och Anders Jensen, vd för miljardmaskinen Ryds bilglas posera vid sin pool i Spanien.

Till bilden finns den fina texten Charlotte Perrelli skrivit för att kärlekshylla sin make:

– Spelar ingen roll vart jag är, hemma är med dig.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen vid infinitypoolen i Marbella, Spanien. Långt där bakom dem horisonten. Efter den, Afrikas kust.

Förutom att hänga vid det gigantiska huset har Charlotte Perrelli, Anders Jensen och barnen även gjort utflykter utöver det vanliga.

Annons

De hyrde bland att lyxyachten M/S Martyna och kastade loss. En långt ifrån billig historia.

Båten, av modellen Sunseeker Predator 58, är 17,5 meter lång med sovplatser för sex personer, totalt går det att vara elva ombord.

Det finns en svit med dubbelsäng samt två tvillingrum, samt givetvis alla bekvämligheter du kan tänkas behöva till sjöss.

Att hyra båten över dagen, inklusive egen skipper samt snacks och såväl alkoholhaltiga som alkoholfria drycker, kostar hela 2 890 euro, närmare 30 000 kronor.

Vill man ha båten i en vecka då ligger priset på 180 000 kronor. Går man ett steg längre och köper lyxyachten kostar den 2,5 - 3,5 miljoner. Begagnad vill säga.

– Jag känner mig extremt lyckligt lottad och jag tänker på det jätteofta, har Charlotte tidigare berättat för Expressen.

Charlotte Perrelli, Anders Jensen och familjen hejar fram Sverige under forbolls-EM i Spanien i juni.

Charlotte Perrelli kärlekshyllar Anders Jensen

Men det är inte bara på den fantastiska terrassen, vid poolen, till sjöss eller på stranden sångerskan firat kärleken tillsammans med Anders Jensen och resten av familjen.

Annons

Charlotte Perrelli har även hunnit med en hel del sportande. Framförallt har det varit favoritgrenen padel som hon kört hårt på.

En rad inlägg och stories på Instagram visar hur Charlotte Perrelli ger järnet i jakten på boll och poängvinst. Gärna tillsammans med maken och goda vänner.

Paret har även hunnit med en vända till Sevilla där de tillsammans med barnen på plats såg Sverige klara 0 - 0 mot hemmafavoriterna Spanien i fotbolls-EM.

Det är inget snack om att Charlotte Perrelli under sommaren njutit av livet i fulla drag. Och det är heller inget snack om att äktenskapet med Anders Jensen verkligen är så lyckligt.

"Tänk för nästan 10 år sedan började vårt liv tillsammans.... varje dag tillsammans gör mig tacksam", står det att läsa på hennes sociala medier.

Annons