Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Charlotte Perrellis glädjebesked med Anders Jensen – familjens lycka! ”Vi längtar"

23 maj, 2023, 05:00 

Charlotte Perrelli delar med sig av ett efterlängtat besked.

Annons
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Det är många som njuter av att följa den hårt arbetande Charlotte Perrellis liv tillsammans med maken Anders Jensen i Marbella, Stockholm – och ja, runt om i världen.

Jetset-paret vet verkligen hur man lyckas njuta av det goda i livet, samtidigt som de lägger oerhört mycket tid på att jobba.

Nu har det hårda arbetet ännu en gång lönat sig – Charlotte berättar om familjens lycka!

Därför sålde Charlotte Perrelli lyxvillan – efter bara tre år

Så fort kylan sveper in, eller när familjen behöver en andningspaus åker de gärna till sitt älskade Marbella. Där har de kunnat roa sig i sin enorma lyxvilla som är utrustad med pool, takterass och fem sovrum. Villan på 800 kvadratmeter är genomtänkt in i minsta detalj, och är minst sagt i toppskick.

Den exakta summan paret fick punga upp för villan har de valt att hålla hemlig, men det ryktas om en summa runt svindlande 50 miljoner kronor.

Men i slutet av sommaren förra året, sedan kom ett oväntat besked från Charlotte. Villan låg ute till salu, och den hade inte varit i deras ägo särskilt länge. 2019 blev den deras, och de såg ju sannerligen ut att trivas.

Annons

”Vi älskar huset men vi är många och älskar att kunna bjuda ner hela vår stora familj hit till solen, så vi vill helt enkelt ha några fler rum” förklarade Charlotte till Expressen.

Charlotte Perrelli och Anders Jensens lycka – snart smäller det!

Enligt Hemnytt såldes den för 72 miljoner kronor, och Charlotte har sedan dess berättat att de skaffat en ny villa som håller på att göras klart. Det är alltså dags för en till härlig bostad att lägga i samlingen där ett fritidshus i Åre och en lyxvilla i Djursholm ingår!

Annons

På sin blogg berättar hon att paret besökt det nya huset medan de var i Spanien, och avslöjar då att det är ett projekt de haft igång länge:

"Vi har såklart besökt vårt nya projekt som vi byggt på sedan 1,5 år tillbaka. "

Och det är ett riktigt pådrag kring det nya bygget – föga förvånande. Perrelli och Jensen är kända för sin oerhört goda smak och eleganta inredning. Nu berättar Charlotte att det äntligen börjar dra ihop sig.

"Vid månadsskiftet är vårt nya hus klart och de 60 man som som jobbat m detta avslutar sitt arbete… in kommer ett nytt team på 20 pers som vi tillsammans med jobbat fram all interiör … då sätter även trädgårdsarkitekten igång. Vi vet såklart hur slutresultatet ska se ut men ändå…. Vi är såå förväntansfulla."

Midsommar ska familjen tillbringa i det gamla huset, och när månaden är slut får de flytta in till det nya – vilken enorm lycka för hela familjen!

"En ny resa. Mot nya mål. Vi längtar." Avslutar hon.

Foto: TT/Instagram

Annons