Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis glädjebesked – väntar sitt fjärde barn

11 jun, 2018, 13:00 
Av
Charlotte Perrelli väntar barn med sin stora kärlek Anders Jensen. Nu berättar hon om det glädjande beskedet.
Annons

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 43, väntar barn med sin stora kärlek Anders Jensen. Det blir Charlottes fjärde barn, och hennes andra barn tillsammans med Anders. Hon berättar om glädjebeskedet på Instagram.

”Overkligt men sant”, skriver hon.

Charlotte Perelli och Anders Jensen väntar barn.
Charlotte Perelli och Anders Jensen väntar barn.

På bloggen förklarar hon mer utförligt om sin graviditet och resan dit.

”Nu vågar vi berätta. Jag är gravid och Anders och jag väntar vårt andra gemensamma barn. För mig blir det mitt fjärde. Som de flesta känner till har det varit en minst sagt krokig väg hit. Så många besvikelser då det slutat med missed abortion”, skriver Charlotte på sin blogg och fortsätter:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

”Nu har vårt problem aldrig varit att jag inte kan bli gravid utan har blivit det otroligt lätt. Problemet har varit att kroppen har stött bort fostret vilket har resulterat i att det lilla hjärtat har slutat slå.”

Annons

Men efter många försök som var nära på att sluta med att ge upp så gick allting vägen till slut. Anledningen till att hon väljer att berätta den glada nyheten nu och sluta hålla den hemlig är för att hon har börjat få en synlig kula på magen.

”Jag hade gärna hållit det hemligt till Duedate pgr av mitt trackrecord men det börjar bli otroligt svårt då jag har en rejäl kula på magen”, skriver hon vidare.

Foto: IBL

Artikeln publicerades först på Hänt.se.

 

Annons