Charlotte Perrellis kamp med Anders Jensen – händelsen påverkar hela familjen

03 feb, 2023, 13:02 

Charlotte Perrelli och familjen har drabbats av ett tungt bakslag.

Annons

Charlotte Perrelli lever ett hektiskt liv tillsammans med maken Anders Jensen. De har båda barn sedan tidigare tidigare äktenskap och även gemensamma sönerna Adrian och Alvin ihop.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Det är med andra ord full rulle i lyxvillan på 800 kvadratmeter i Djursholm – och på Instagram brukar den berömda sångerskan ofta dela med sig av vardagen och den lyxiga tillvaron.

Paret har varit gifta sedan 2015 och verkar vara lika förälskade idag som när de träffades. För några månader sedan berättade dessutom Charlotte att hon och maken planerar att förnya sina bröllopslöften.

Charlotte Perrellis lyxliv

Och skulle paret tröttna på den gigantiska villan ute på Djursholm, har de ett lyxigt vinterhus i Åre och ett sommarhus i Marbella till sitt förfogande.

Annons

Anders och Charlotte är väldigt måna om att fånga dagen, tillbringa tid tillsammans och hitta på romantiska och roliga aktiviteter med hela familjen.

I artistens liv varvas härliga luncher med padel, bakning och riviga gig. Charlotte Perrelli har ständigt ha något på gång och verkar onekligen se till så att ingen dag går till spillo.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen lever ett liv i lyx. Vardagen varvas med padel, bakning och riviga gig.

Anders Jensen: Familjen helt utslagen

Men ibland måste man också vila. Under vintertider är det inte ovanligt att man blir sjuk och nu har stora delar av familjen åkt på någon slags influensa.

I en story på Instagram berättar Anders Jensen om sjukstugan som råder.

”5/8 i familjen utslagna. Influensan 2023 tar inga fångar. Jag och Alvin håller ställningarna den här veckan”, skriver han.

Annons

Ja, Anders Jensen och Alvin får helt enkelt se till att hand om alla sjuka familjemedlemmar.

Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli är sjuk och får vänta med sina riviga gig.

Foto: TT/Instagram

Annons